Yok yanlis guldurdun atmamisimSende mi hatırlıyorsun o anı. Bu kadar iz bıraktığımı bilmiyordum o anla
Yok yanlis guldurdun atmamisimSende mi hatırlıyorsun o anı. Bu kadar iz bıraktığımı bilmiyordum o anla
Yok yanlis guldurdun atmamisim
Ay ağlama tamam tamam kcfkgkdfbkfg seni anlıyorumHic sevmem duygu sömürüsü. Bunlar benim gercek duygularım. Hani sen duygusal bir varlıktın. Anlayış lazım.
Yanlış hatırlıyorum demekki bende onu yazmaya gelmistimBende test ettim. Güldürdün atmamışsın.
Aynen aynen o.Tepkin de iyiymiş.
Her şeyin daha iyisi olabilir ki, bence beklediğimize değdi.
Ay ağlama tamam tamam kcfkgkdfbkfg
Yanlış hatırlıyorum demekki bende onu yazmaya gelmistim
🐍 Bu senin emojinTamam düzelttin. Kabul ettik düzeltmeni uzaylım
Tebrik ederim @cehennet . Nice binlere...🙂
Sana ben bile hayret ediyorumBu arada benden de hızlı cıktın kız
😂😀😁
🐍 Bu senin emojin
TRT dizileri iyidir zatenTeşekkürler cnm tekrardan. Bu sezon en çok TRT izledim ben. Özel kanallar fos çıktı. Sadece Menajerimiara değil. Masumiyette kötüydü.
O zaman sen busun 😈😈😈😈O sensin. Uzaya kadar kıvrılırsın sen bu gidişle.
Tebrikler canım nice nice mesajlara inşallah😊
Sana bu güzel şarkıyı armağan ediyorum
Bu arada benden de hızlı cıktın kız
😂😀😁
O zamandan beri üyeyim ama şifremle ilgili sorun yaşadım ve 2 sene giriş yapamadım sonradan girdim ama bu sefer ayak uyduramadım derken bugüne geldik bu arada mesaj sayımla ilgili sıkıntım yok benim😉Sana ben bile hayret ediyorum2016 dan beri uyesin 1561 mesaj nedir
TRT dizileri iyidir zaten
------
O zaman sen busun 😈😈😈😈
Nasip kismet tabi ben bir kere girmemek için sifreyi sallamistim sonra geri değiştimO zamandan beri üyeyim ama şifremle ilgili sorun yaşadım ve 2 sene giriş yapamadım sonradan girdim ama bu sefer ayak uyduramadım derken bugüne geldik bu arada mesaj sayımla ilgili sıkıntım yok benim😉
Geçtin demedim benden de hızlı çıktık dedinim ablam😉Hala önümdesin mesja sayısında. Ne geçmesi
Evet ben de hemen onu seçtim senin için😉Teşekkürler ederim Ablacım. Şarkıyı sevdiğimi Söylemiştim sana zaten. Harika oldu. Şuan açtım bir yandan dinliyorum.
Geçtin demedim benden de hızlı çıktık dedinim ablam😉
Evet ben de hemen onu seçtim senin için😉
Bak seni simgeleyen emojileri atacağım 🥺😜🤣😭🤭😔😂😅Aynen. Masumlar Apartmanı >>>>>> Tüm 2015 sonrası diziler.
Daha şirin bir şey hayal et beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?