1 Şubat 2024 Perşembe Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Aldatmak - 56. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • Sakla Beni - 14. Bölüm | Star TV

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Survivor ekstra Demet ve jess Yemekteyiz gündüz kuşağı reytingleri paylaşırmısın 😊

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Hudutsuz Sevda'nın, rakibinin 2+ reytinge yakın oranlarını artırdığı bir gün sadece ZAYIF olduğu AB grubunda düşüş yaşayıp diğer iki kategoride oranlarını koruması güzel. Kızıl Goncalar geldiğinde Ömer'in yaşadığı düşüşü görmüştük iki hafta önce. Bir önceki bölüm saçma sapan fragmanlar yapmasalardı bu bölüm güzel artış yaşardı ama geç olsun güç olmasın, gelecek haftayı bekleriz biz sıkıntı yok. :Z

Hudutsuz Sevda'nın, rakibinin 2+ reytinge yakın oranlarını artırdığı bir gün sadece ZAYIF olduğu AB grubunda düşüş yaşayıp diğer iki kategoride oranlarını koruması güzel. Kızıl Goncalar geldiğinde Ömer'in yaşadığı düşüşü görmüştük iki hafta önce. Bir önceki bölüm saçma sapan fragmanlar yapmasalardı bu bölüm güzel artış yaşardı ama geç olsun güç olmasın, gelecek haftayı bekleriz biz sıkıntı yok. :Z
halil ibrahim'in rızvan'ın evini bastığı selam olsun bolu beyineli bir fragman lazım bence

İnci Taneleri bu sezon totalde 10+ alan ilk dizi sanırım, hatta ABC'de de sezonun rekorunu kırmış olabilir. Dünkü bölümü henüz izlemedim ama ilk bölümü oldukça güzeldi ve burada düşeceğini iddaa edenlerin aksine yükseleceği çok belliydi. :A
İkinci bölümde çok güzeldi mutlaka izle ☺️

Pearl Taneleri geçen hafta 3 reyting düşüş yaşar diyordum, çünkü yorumlarda beğenmeyenler baya fazla idi ama kapak olmuş bana. Tebrikler ekipe.

Ben de internetden ilk bölümü geçen gün izledim. Ağır irelleyen ilk bölümdü ama film tadında idi ve sıkmadı.

• Beğendim
Survivor ekstra Demet ve jess Yemekteyiz gündüz kuşağı reytingleri paylaşırmısın 😊
Zuhal Topal'la Yemekteyiz
Total l 1,70 l 25
AB l 1,11 l 20
ABC l 1,61 l 22

Survivor Ekstra
Total l 0,38 l 126
AB l 0,57 l 42
ABC l 0,42 l 97

Demet ve Jess'le Gel Konuşalım
Total l 0,47 l 105
AB l 0,47 l 57
ABC l 0,57 l 60

Kalitesizlik ve kopyalama bakımından Türk dizi tarihinin en bol dönemlerini geçiren sektör için gereksiz bir fanatiklik yaşıyorsunuz.

• Beğendim
Halkımızın ortalaması bizlere gösteren bir başka reyting sonuçları. İzleyicilerin yılmaz erdoğanın sürekli edebi konuşmasından (ben izlemedim, zaten izlemem, yorumlara bakıyorum) sıkılıp izlemeyi bırakacağını düşünmüştüm ama alt kültür, bir çift meme, kalça, varoş/ezik/iğrenç dans gibi unsurlar seyirciyi ekranda tutmaya yetmiş, üstüne daha fazla izlenmiş.

• Aynen
Reactions: ömer karataş
Halkımızın ortalaması bizlere gösteren bir başka reyting sonuçları. İzleyicilerin yılmaz erdoğanın sürekli edebi konuşmasından (ben izlemedim, zaten izlemem, yorumlara bakıyorum) sıkılıp izlemeyi bırakacağını düşünmüştüm ama alt kültür, bir çift meme, kalça, varoş/ezik/iğrenç dans gibi unsurlar seyirciyi ekranda tutmaya yetmiş, üstüne daha fazla izlenmiş.
Muhtemelen düzenli takip edemem diziyi ama dün akşam yayınlanan bölümü izledim, bu söylediklerin 130 dakikalık dizide belki sadece 10 dakika falan vardır.