Survivor ekstra Demet ve jess Yemekteyiz gündüz kuşağı reytingleri paylaşırmısın 😊
halil ibrahim'in rızvan'ın evini bastığı selam olsun bolu beyineli bir fragman lazım benceHudutsuz Sevda'nın, rakibinin 2+ reytinge yakın oranlarını artırdığı bir gün sadece ZAYIF olduğu AB grubunda düşüş yaşayıp diğer iki kategoride oranlarını koruması güzel. Kızıl Goncalar geldiğinde Ömer'in yaşadığı düşüşü görmüştük iki hafta önce. Bir önceki bölüm saçma sapan fragmanlar yapmasalardı bu bölüm güzel artış yaşardı ama geç olsun güç olmasın, gelecek haftayı bekleriz biz sıkıntı yok.
Olabilir bak ohalil ibrahim'in rızvan'ın evini bastığı selam olsun bolu beyineli bir fragman lazım bence
İkinci bölümde çok güzeldi mutlaka izle ☺️İnci Taneleri bu sezon totalde 10+ alan ilk dizi sanırım, hatta ABC'de de sezonun rekorunu kırmış olabilir. Dünkü bölümü henüz izlemedim ama ilk bölümü oldukça güzeldi ve burada düşeceğini iddaa edenlerin aksine yükseleceği çok belliydi.
Sakla beni daha düşük gördüğün kadarıyla sıra teyzeme gelmez direkt nanikVahide bitmesin yani
@Yakamoz-Asi yasta dün geceden beriAbi şu diziler için amma birbirinizi yiyorsunuz yaaaa 😃😃😃😃
Kardeniz gitti zaten... 😛😛😛😛
Zuhal Topal'la YemekteyizSurvivor ekstra Demet ve jess Yemekteyiz gündüz kuşağı reytingleri paylaşırmısın 😊
Sakla beni daha düşük gördüğün kadarıyla sıra teyzeme gelmez direkt nanik
------
@Yakamoz-Asi yasta dün geceden beri
Kardeniz elendi survivordan sana görüntü veremeyecekNiye ne oldu ki
Çok teşekkür ederimZuhal Topal'la Yemekteyiz
Total l 1,70 l 25
AB l 1,11 l 20
ABC l 1,61 l 22
Survivor Ekstra
Total l 0,38 l 126
AB l 0,57 l 42
ABC l 0,42 l 97
Demet ve Jess'le Gel Konuşalım
Total l 0,47 l 105
AB l 0,47 l 57
ABC l 0,57 l 60
Muhtemelen düzenli takip edemem diziyi ama dün akşam yayınlanan bölümü izledim, bu söylediklerin 130 dakikalık dizide belki sadece 10 dakika falan vardır.Halkımızın ortalaması bizlere gösteren bir başka reyting sonuçları. İzleyicilerin yılmaz erdoğanın sürekli edebi konuşmasından (ben izlemedim, zaten izlemem, yorumlara bakıyorum) sıkılıp izlemeyi bırakacağını düşünmüştüm ama alt kültür, bir çift meme, kalça, varoş/ezik/iğrenç dans gibi unsurlar seyirciyi ekranda tutmaya yetmiş, üstüne daha fazla izlenmiş.
Alt kültür yeterli.Muhtemelen düzenli takip edemem diziyi ama dün akşam yayınlanan bölümü izledim, bu söylediklerin 130 dakikalık dizide belki sadece 10 dakika falan vardır.
Kardeniz elendi survivordan sana görüntü veremeyecek