İşte şu an 7-8 formunda da değil çünkü 5-6 almış.Geçen sezonki formunda demedim bu sezonki 7-8 formunda dediğimi biliyorsun çamura yatıyorsun
İşte şu an 7-8 formunda da değil çünkü 5-6 almış.Geçen sezonki formunda demedim bu sezonki 7-8 formunda dediğimi biliyorsun çamura yatıyorsun
Cumanın son reytinglerinden sonra ilk on dışı ve 8. sıraları görünce iyice şaşırmaya başladın.İşte şu an 7-8 formunda da değil çünkü 5-6 almış.
@denizz19 'un ismini gitgide küçültüp yerine kendi ismini yazacaksın değil mi , hadi itiraf et .
@denizz19 'un ismini gitgide küçültüp yerine kendi ismini yazacaksın değil mi , hadi itiraf et .
Survivor her geçen gün yükseliyor , adadaki tansiyon , kaos reytinglere de yansıyor. Bugünkü fragmanında etkisi ile daha da yükselebilir.
Kaynak : Yakamoz Asi ~ Ömer Bey Twitter.Büyük planlarim var evet. Bende yakinda paylasacagim Twitter'da, sonra kendi adimi yazacagim buraya.
Salı erkek izleyiciye yönelik için bir dizi bekliyor net tutar tabi dizi kaliteliyseSalı Survivor en yüksek oranlarını alıyor bu da günün boş olduğunu gösteriyor. Baba veya Üç Kız Kardeş bugüne kötü olmaz duruyor.
Baba Haluk Bilginer olduğuna göre çok boş değildir diye düşünüyorum bugünü seçerse büyük ihtimalle tutarSalı erkek izleyiciye yönelik için bir dizi bekliyor net tutar tabi dizi kaliteliyse