1 Şubat 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 21.1%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 12 63.2%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 5 26.3%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 3 15.8%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 4 21.1%
  • Sakarya Fırat (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Mavi Kelebekler (TRT 1)

Oy: 0 0.0%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 5.3%
  • Diğer (Lütfen Belirtin)

• TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    19
  • Anket kapatılmış .

aga bence çocuklar duymasın başka gün iş yapar.kuzey güney yorumuna kesinlikle katılıyorum dizi ne anlatıyor belli değil ferhat hapise girdikten sonra dizi iyice saçmalamaya başladı böyle giderse izlemicem son şansları artık

Hyr bence bitirilmesi daha mantıklı başka güne alınsa nolcakki reyting rekorları mı kıracak? Bana kalırsa eski günlerin hatrına dizi daha da saçmalamadan bitsin..Ama fikrinede saygı duyuyorum bişi diyemicem..

çocuklar duymasın bencede final yapmali

Çocuklar Duymasın hangi güne koyarsan koy bana göre iş yapar

dizi hiç bitecek gibi durmuyo yeni oyuncular almaya başladılar ama bence başka bi günde iş yapar

dizi hiç bitecek gibi durmuyo yeni oyuncular almaya başladılar ama bence başka bi günde iş yapar

haci senaryo yok ya gerçekten eskisi gibi deil bi bölüm interneten bakim dedim uu duygu eski duygu deil çakma emre desen araba istio falan fistan

haci senaryo yok ya gerçekten eskisi gibi deil bi bölüm interneten bakim dedim uu duygu eski duygu deil çakma emre desen araba istio falan fistan

aga çarşamba rakipleri çok güçlü başka bi günde en az 5 reyting alır bence havuç hala çok iyi

hurremın mahıdevrandan ustun oldugunu bende bılıyorum. Fakat dızı 5-6 sezon surecek ve daha 2ncı sezonda hurrem ezmeye baslarsa ılerleyen bolumlerde sıkıntı olusur. Cocuklar duymasın persembe pt1 de ıyı olur bence.

Ayrıca kuzey guney bu sezon sonunda fınal yapar heralde. Sehzade selım rolune kıvancı getırsınler cuk dıye oturur dızı buyuk oranda artar.

perşembe alemin kralı var atv de

persembe çocuklar duymasın hiçbir is yapamaz

alemın kıralını unutmusum
ama nedenını soleyeyım:
persembe aksıyonlu kvp,genclık dızısı muck ve fatmagul var. Yanı cocuklar duymasını koyarlarsa alanında bı dızı olmayacak ve komedı ısteyenlerı cekecek.

alemin kralı 5 reyting alıyo çocuklar duymasında en fazla 4 reyting alırdı perşembe de işi zor ama pazartesi salı ve pazar iş yapar

salı ve pazar komedı var ama ptesı uygun olur tabı yetenek ptesıden gıderse

muhteşem yüzyıl herzamanki muhteşemliğiyle çarşambanın lideri, zirveyi sonuna kadar hak eden bir dizi ama filmde en sevdiğim karakter pargalı öldükten sonra filmin gidişatı nolur bilemiyorum.

acunn yani haftanin 7 günü utnamasa yeteneksizsiniz koycak
onda öyle şeyler yok
)) bir ara varmısın yokmusunu hafta 5-6 kez yayınladıgı olurdu.. türkiyede okadar yetenek olsa acun showtvde sabahlar
))))))

@ duygusal x kısı ay yapım ıyı para verıyomu maaslar nasıl

Muhtesem Yuzyil A/B grubunda resmen ucmus yetenek sizsiniz pazartesi arka sokaklari ve cumartesi iffte ve diger yapimlari geride birakti ama muhtesem yuzyili asla birakamaz,