10 yıl öncesinde Çocuklar Duymasın bi fenomendi..Başlayacağı günü sabırsızlıkla beklerdim..Ama şimdi kanal gezerken rastladığımda 10 20 dk izlediğim diziye dönüştü..Günlerini bile bilmiyorum çünkü her atvyi açtığımda ya Çocuklar Duymasın ya da Yahşi Cazibe tekrarları var..Benim aslında hala anlayamadığım bu dizinin hala sürmesi..Herkes genellikle Arka Sokaklaın bitmesini istiyo ki bende öyle düşünüyorum ama adamların reytingleri belli tkrları bile hep 10 içinde..O dizinin bile artık bitmesi gerekiyosa bence Çocuklar Duymasın bu vasat reytinglerle hiç düşünmesin bence yayından kalksın..
Kuzey Güney ise reytinglerini arttırmış ama bu dizinin gideceği yönü bile bilmiyoruz neyi anlatmaya çalışıyo onu hiç bilmiyoruz..Belki artık izlemememin tek nedeni konusunun belli olmamasıdır...Musteşem Yüzyıl için yoruma bile gerek duymuyorum
aga bence çocuklar duymasın başka gün iş yapar.kuzey güney yorumuna kesinlikle katılıyorum dizi ne anlatıyor belli değil ferhat hapise girdikten sonra dizi iyice saçmalamaya başladı böyle giderse izlemicem son şansları artık