Kocamın Ailesi'nden 4, 5 reyting mi bekliyordun sezonu 2 reytingle kapamıştı zaten.
sezon sonu herkes düşerKocamın Ailesi'nden 4, 5 reyting mi bekliyordun sezonu 2 reytingle kapamıştı zaten.
Nasıl yerinde saymış lo. Totalde kendince baya bir atak yapmış zaten. Bu sene totalde de iddialiyiz. AB de 8.28den 8.82ye cikmisiz.gerçi ben 9a ulaşmasını beklerdim ama. Abc1de 7.5tan 8.82ye çıkmış. Şimdilik gayet iyi gidiyor ama 4.bölümde şu 9lu reytingleri gormeli artık.diriliş ertuğrul mükemmel bölümüyle total 6 almış. diğer gruplarda yerinde saymış. yükselir diye bekliyordum oysa.
poyraz karayel iyi gidiyor ama zorlayamıyor dirilişimi.
eve dönüş'ün hikayesi ilgi çekiciydi bence tutulur böyle diziler. geçen sene fox baya atılım yaptı farklı dizilerle. bu senede atv farklı yapımlarla dikkat çekiyor. altından başka şeyler aramayın. dizinin tekrarlarıda baya iyi gitmiş, poyraz'la 2.lik mücadelesi verebilir haftaya.
çilek kokusu biraz daha kalsaydı çarşambada daha erirdi. cumartesi'de çok parlak gitmeyecektir.
yılanların öcü bunca rakibin arasında kaybolmuş. ab'de zor buldum. senaristler çok bahtsız. hangi işe el atsa batıyor.
fox çarşambaları hiç tutunamıyor. kocamın ailesi ab'de kurtamış. bakalım haftaya ne yapacak.
artış var ama 9-10 bekliyordum az geldi bu gözüme.Nasıl yerinde saymış lo. Totalde kendince baya bir atak yapmış zaten. Bu sene totalde de iddialiyiz. AB de 8.28den 8.82ye cikmisiz.gerçi ben 9a ulaşmasını beklerdim ama. Abc1de 7.5tan 8.82ye çıkmış. Şimdilik gayet iyi gidiyor ama 4.bölümde şu 9lu reytingleri gormeli artık.
pesss yaniii bu tabloda ertuğrulu vasat poyrazı nasıl iyi görüyorsun gözündemi kör oldu
olur olur o da olur.yavaş ama sağlam çıksın.bir anda çıkıp düşmekten iyidir.şuan ERTUĞRUL tutsak. Obaya döndüğünde reytingler daha da artacaktır ki ben bunu 4.bölüm bekliyorum. Selçuklu sarayıda dahil olacak yakında bir de o zaman bir reytingleriartış var ama 9-10 bekliyordum az geldi bu gözüme.
taktın 4'e sende.olur olur o da olur.yavaş ama sağlam çıksın.bir anda çıkıp düşmekten iyidir.şuan ERTUĞRUL tutsak. Obaya döndüğünde reytingler daha da artacaktır ki ben bunu 4.bölüm bekliyorum. Selçuklu sarayıda dahil olacak yakında bir de o zaman bir reytingleri
içime doğuyor 4.bolumtaktın 4'e sende.haftaya kesin gelir 9 eminim. =)
La ABC1de 1.5 reytinge yakın yükseliş var.diriliş ertuğrul mükemmel bölümüyle total 6 almış. diğer gruplarda yerinde saymış. yükselir diye bekliyordum oysa.
poyraz karayel iyi gidiyor ama zorlayamıyor dirilişimi.
eve dönüş'ün hikayesi ilgi çekiciydi bence tutulur böyle diziler. geçen sene fox baya atılım yaptı farklı dizilerle. bu senede atv farklı yapımlarla dikkat çekiyor. altından başka şeyler aramayın. dizinin tekrarlarıda baya iyi gitmiş, poyraz'la 2.lik mücadelesi verebilir haftaya.
çilek kokusu biraz daha kalsaydı çarşambada daha erirdi. cumartesi'de çok parlak gitmeyecektir.
yılanların öcü bunca rakibin arasında kaybolmuş. ab'de zor buldum. senaristler çok bahtsız. hangi işe el atsa batıyor.
fox çarşambaları hiç tutunamıyor. kocamın ailesi ab'de kurtamış. bakalım haftaya ne yapacak.
Poyraz Karayel, dünkü olağanüstü bölümüyle çok iyi gitmiş ve AB'de 7'yi geçmeyi başarmış. Tebrik ediyorum dizimi.
Diriliş Ertuğrul da güzel sonuçlar almış. Eve Dönüş'ü kimse beğenmemişti, ama şaşırtıcı bir başlangıç yapmış. Çilek Kokusu'na da yeni gününde hayırlı çöküşler diliyorum.
Kocamın Ailesi, AB'de fena değil, ama diğer gruplarda kötü gitmiş. Böylece Aramızda Kalsın'ın intikamını almış olduk.@sokak sanati
Yılanların Öcü umutsuz vaka, Recep İvedik 4 de beklediğim gibi güzel sonuçlar almış (maalesef).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?