07 Ekim 2015 Çarşamba Reyting Sonuçları

kocamın ailesi nolmuş öyle😱

neyse diriliş vasat gitmiş :A poyraz süper @Çiğdem- çatla :A

diriliş ertuğrul mükemmel bölümüyle total 6 almış. diğer gruplarda yerinde saymış. yükselir diye bekliyordum oysa. :(

poyraz karayel iyi gidiyor ama zorlayamıyor dirilişimi. :D

eve dönüş'ün hikayesi ilgi çekiciydi bence tutulur böyle diziler. geçen sene fox baya atılım yaptı farklı dizilerle. bu senede atv farklı yapımlarla dikkat çekiyor. altından başka şeyler aramayın. dizinin tekrarlarıda baya iyi gitmiş, poyraz'la 2.lik mücadelesi verebilir haftaya.

çilek kokusu biraz daha kalsaydı çarşambada daha erirdi. cumartesi'de çok parlak gitmeyecektir. :)

yılanların öcü bunca rakibin arasında kaybolmuş. ab'de zor buldum. senaristler çok bahtsız. hangi işe el atsa batıyor.

fox çarşambaları hiç tutunamıyor. kocamın ailesi ab'de kurtamış. bakalım haftaya ne yapacak.

diriliş ertuğrul mükemmel bölümüyle total 6 almış. diğer gruplarda yerinde saymış. yükselir diye bekliyordum oysa. :(

eve dönüş'ün hikayesi ilgi çekiciydi bence tutulur böyle diziler. geçen sene fox baya atılım yaptı farklı dizilerle. bu senede atv farklı yapımlarla dikkat çekiyor. altından başka şeyler aramayın. dizinin tekrarlarıda baya iyi gitmiş, poyraz'la 2.lik mücadelesi verebilir haftaya.

çilek kokusu biraz daha kalsaydı çarşambada daha erirdi. cumartesi'de çok parlak gitmeyecektir. :)

yılanların öcü bunca rakibin arasında kaybolmuş. ab'de zor buldum. senaristler çok bahtsız. hangi işe el atsa batıyor.

fox çarşambaları hiç tutunamıyor. kocamın ailesi ab'de kurtamış. bakalım haftaya ne yapacak.
Nasıl yerinde saymış lo. Totalde kendince baya bir atak yapmış zaten. Bu sene totalde de iddialiyiz. AB de 8.28den 8.82ye cikmisiz.gerçi ben 9a ulaşmasını beklerdim ama. Abc1de 7.5tan 8.82ye çıkmış. Şimdilik gayet iyi gidiyor ama 4.bölümde şu 9lu reytingleri gormeli artık.

Bu arada poyrazda 2 bölümdür amma sündürüyor diziyi ha.hep 12den sonra bitiyor.dirilisimi geçme cabalari:T:

Nasıl yerinde saymış lo. Totalde kendince baya bir atak yapmış zaten. Bu sene totalde de iddialiyiz. AB de 8.28den 8.82ye cikmisiz.gerçi ben 9a ulaşmasını beklerdim ama. Abc1de 7.5tan 8.82ye çıkmış. Şimdilik gayet iyi gidiyor ama 4.bölümde şu 9lu reytingleri gormeli artık.
artış var ama 9-10 bekliyordum az geldi bu gözüme. :D

artış var ama 9-10 bekliyordum az geldi bu gözüme. :D
olur olur o da olur.yavaş ama sağlam çıksın.bir anda çıkıp düşmekten iyidir.şuan ERTUĞRUL tutsak. Obaya döndüğünde reytingler daha da artacaktır ki ben bunu 4.bölüm bekliyorum. Selçuklu sarayıda dahil olacak yakında bir de o zaman bir reytingleri :Z

atv zaten dizi kanalıdır daha 2-3 yıl önceye kadar sadece atv izliyordum ben geçen yıl biraz işi batırır gibi olmuşları ama bu sezon tekrar toparladılar bozukluk falan yok şuan en yüksek reyting alan 2 dizisi var eşkiya ve kırgın çiçekler iki dizide bu oranları hak ediyor hatta bu oranlar az bile kırgın çiçekler totelde 9 eşkiya 10 altına bence düşmemeli kara ekmek zaten düşük gidiyor yüksek alan o iki dizide bence daha fazlasını bile hak ediyorlar yanı sadece eve dönüş ilk bölüm iyi başladı diye o dizilerin başarılarını gölgelemeye bence gerek yok ilk bölümün gazıyla iyi başlamış ilk bölüme ilgi duyan çok insan vardı
2.bölümden itibaren 2-3 reytinge dönüş yaparlar 5 bölüm içindede biter merak etmeyin
:F:F:F

olur olur o da olur.yavaş ama sağlam çıksın.bir anda çıkıp düşmekten iyidir.şuan ERTUĞRUL tutsak. Obaya döndüğünde reytingler daha da artacaktır ki ben bunu 4.bölüm bekliyorum. Selçuklu sarayıda dahil olacak yakında bir de o zaman bir reytingleri :Z
taktın 4'e sende. :D haftaya kesin gelir 9 eminim. =)

1 hafta fragmanı verilen Eve Dönüş dizisi 4 reytingle başlamış. Cidden bu yükseliş hayra alamet değil. Yine bir işler dönüyor.

Çilek Kokusu düşüş yaşamış, keşke dizi Eylül'ün ilk yada ikinci haftası gün değiştirseydi.

Poyraz Karayel ve Diriliş Ertuğrul çok iyi gidiyor, tebrikler iki diziye de. :)

Poyraz gayet iyi gitmiş Kanal D son yarım saat reklam yayınlamasına rağmen. :)

Poyraz beklediğim gibi yükselmiş tebrikler dizime Diriliş de iyi sonuçlar almış.

Çilek Kokusu çabuk çöktü. Haftasonu ne yapacak bakalım.

Yılanların Öcü yeni yılı göremez gibi.

Eve Dönüş'e tahminlerde 2 reyting civarında vermiştim 4'le başlamış şaşırdım baya. Bedel bu sezon başlasaymış tutar mıymış acaba @ozgur2113 :A

La ABC1de 1.5 reytinge yakın yükseliş var. :D Haftaya 9 gelir. :D

Poyraz Karayel, dünkü olağanüstü bölümüyle çok iyi gitmiş ve AB'de 7'yi geçmeyi başarmış. Tebrik ediyorum dizimi. :X

Diriliş Ertuğrul da güzel sonuçlar almış. Eve Dönüş'ü kimse beğenmemişti, ama şaşırtıcı bir başlangıç yapmış. Sezonun kazanan kanalı ATV oldu diyebiliriz.

Çilek Kokusu adeta çökmüş, yeni gününde de iyi gitmez ve yılbaşına doğru biter gibi.

Kocamın Ailesi, AB'de fena değil, ama diğer gruplarda kötü gitmiş. Böylece Aramızda Kalsın'ın intikamını almış olduk. :A @sokak sanati

Yılanların Öcü umutsuz vaka, Recep İvedik 4 de beklediğim gibi güzel sonuçlar almış (maalesef).

Poyraz Karayel, dünkü olağanüstü bölümüyle çok iyi gitmiş ve AB'de 7'yi geçmeyi başarmış. Tebrik ediyorum dizimi. :X

Diriliş Ertuğrul da güzel sonuçlar almış. Eve Dönüş'ü kimse beğenmemişti, ama şaşırtıcı bir başlangıç yapmış. Çilek Kokusu'na da yeni gününde hayırlı çöküşler diliyorum. :A

Kocamın Ailesi, AB'de fena değil, ama diğer gruplarda kötü gitmiş. Böylece Aramızda Kalsın'ın intikamını almış olduk. :A @sokak sanati

Yılanların Öcü umutsuz vaka, Recep İvedik 4 de beklediğim gibi güzel sonuçlar almış (maalesef).

İlk haftanın günahı olmaz o sebeple konuşmak için erken.:Z Aramızda Kalmasın gibi uzun süre böyle devam ederse konuşursun.:A