03 Ocak 2013 Perşembe Reyting Tahminleri - Büyük Gün

Total-A/B
Kurtlar Vadisi Pusu 15,86-13,21
KVP Özet 8,12 (geçen hafta yeni bölüm yoktu. Özet yükselir.) - 6,88
İntikam 6,77-8,36

total
kurtlar vadisi pusu ; 14
intikam ; 7.5
açlık oyunları ; 4

ab
kurtlar vadisi pusu ; 12
intikam ; 9
açlık oyunları ; 5

intikam ilk bölümüyle buna benzer oranlar alı , gün geçtikçe yükselir

TOTAL
1. Kurtlar Vadisi Pusu 16.40
2. İntikam 7.50
3. Kurtlar Vadisi Pusu -Özet- 7.20

AB
1. Kurtlar Vadisi Pusu 14.90
2. İntikam 9.10
3. Kurtlar Vadisi Pusu -Özet- 6.50

Total
KVP 13
İntikam 8.5-9

Ab
Kvp 13
İntikam 10

Sonraki Haftalrda Kesinlikle İntikam Zirvede Yer Alıcak !

Total
İntikam 15

A/B
İntikam 20

Vadi ilk 100'e giremez

intikam perşembeyi dağıtır her iki grupta 15 reytingle şampiyon ...

herhalde rüyanda kulagına fısıldadılar .hemen sağına soluna tükür

geçmişiniz yalan dolanlarla dolu çakma kahraman oluşturup kendı yalanınıza kendınız ınandınız

geçmişiniz yalan dolanlarla dolu çakma kahraman oluşturup kendı yalanınıza kendınız ınandınız

çakma kahraman dedinde polat aklıma geldi :))

sizin maskeli süvari kim deminde sordum cevap vermedin fragmanda maskeli bir oğlan türkiye istihbaratı adına çekirdek gibi adam harcıyor kesin polattır

vatandaş balayından çıkamadı o gelene kadar aklı kıt senaristler maskeli oğlan yarattılar polat gelince maske çıkar çakma rambonuz çıkar altında :)))

bu maske ayakları berene sökmez dağıtacağız perşembeyi özetimizle yarışacaksınız :))

çakma kahraman dedinde polat aklıma geldi :))

sizin maskeli süvari kim deminde sordum cevap vermedin fragmanda maskeli bir oğlan türkiye istihbaratı adına çekirdek gibi adam harcıyor kesin polattır

vatandaş balayından çıkamadı o gelene kadar aklı kıt senaristler maskeli oğlan yarattılar polat gelince maske çıkar çakma rambonuz çıkar altında :)))

bu maske ayakları berene sökmez dağıtacağız perşembeyi özetimizle yarışacaksınız :))

o maskelı polat deıl merakını fazla cezbetmıyeyım aç atv yı seyret

Tahmin yapmak istemiyorum. Tüm dizilerin yolu açik olsun, hakeden birinci olsun diyorum.

İlk bölümü izlemeden tahmin yapmak biraz garip oluyor ama yine de yazayım bir şeyler. :D

Total
1) Vadi / 14
2) İntikam / 6-7

A/b
1) Vadi / 12
2) İntikam / 8-9

İntikamda ilk bölümde zirveye alacak kadro ve hikaye yok. Zirve gelecekse Beren silah tutmaya başladıktan sonra gelir. Yani her dizide olduğu gibi işlerin karışması gerek. :D Ama dizinin fragmanından bile ihtişam fışkırıyor. Gösterişli bir dizi. :D