02 Kasım 2012 Cuma Reyting Tahminleri

Emir'le yeni gelen kız hep yari çıplakmiş...Özel kasetleri çikarsa mutlaka arşivimde olacaktir :F:F

Total

1. Huzur Koçanı
2. Kayıp Şehir
3. Yalan Dünya
4. Emirin Yolu
5. Dilacık
6. Behzat Ğ.

A/B

1. Yalan Dünya
2. Huzur Koçanı
3. Kayıp Şehir
4. Emirin Yolu
5. Behzat Ğ.
6. Dilacık

Totalde zirveye Kayıp Şehir de gelebilir bence. Duruma bağlı

Yalan Dünya kesinlikl yükselecektir. Fragmanları bomba gibi :D

total
1.huzur sokağı 7 reyting
2.kayıp şehir 4-5
3.yalan dünya 4

ab
1.huzur sokağı 7-8
2.yalan dünya 7
3.kayıp şehir 4-5

Takas her hafta ısrarla Huzur Sokağı'nı A/B'de zirveye koyuyorsun, bu senin isteğin olabilir ama gerçekçi olursak bu pek mümkün değil, seni akla-mantığa davet ediyorum...

- - - Ekleme - - -

Totalde zirveye Kayıp Şehir de gelebilir bence. Duruma bağlı

Yalan Dünya kesinlikl yükselecektir. Fragmanları bomba gibi :D

Bu hafta Huzur Sokağı'nda ana karakterin vurulmasıyla gelişen olaylar yaşanacağından Kayıp Şehir'in 1. olması mümkün değil, hatta düşmesi normal karşılanır.

Yalan Dünya'nın fragmanlarını beğendim ama geçen haftaki kadar iyi konu bulabileceklerini sanmıyorum bu hafta, o nedenle düşer diyorum...

Kayıp Şehir zirvede yer alabilir diye düşünüyorum bu hafta.Ab grubunda Yalan Dünya zirveyi alacaktır.Emir'in Yolu Endgame'in dediği gibi yükselme olasılığı var çünkü geçen haftaki yorumlara baktığım zaman izlemeyenlerin bile tekrardan izlemeye başladığını gördüm.Huzur Sokağı 2.olacak gibime geliyor.Dila Hanım orta karar ilerler.

Kayıp Şehir zirvede yer alabilir diye düşünüyorum bu hafta.Ab grubunda Yalan Dünya zirveyi alacaktır.Emir'in Yolu Endgame'in dediği gibi yükselme olasılığı var çünkü geçen haftaki yorumlara baktığım zaman izlemeyenlerin bile tekrardan izlemeye başladığını gördüm.Huzur Sokağı 2.olacak gibime geliyor.Dila Hanım orta karar ilerler.

Kayıp Şehir'i izliyorum, bu nedenle rahatlıkla 1. olması imkansız diyorum, sadece şimdi değil, gelecekte de öyle. Dizi her hafta düşüyor, düşmeye devam edecektir ta ki TNS kırsala inene kadar. TNS değişince A/B'de bile zirveye çıkabilir...

- - - Ekleme - - -

revan iyi salliyon

huzur sokagi
dila hanım
büyük risk final
SAÇMA DUNYA

AB
SACMA DUNYA
BÜYÜK RSK FİNAL
DİLA HANIM
HUZUR KOÇANI

Star'ın yapımları dışındakileri küçültme çabalarını esefle karşılıyorum. :(

6 nasıl alsın bu dizi ya, TNS'nin yüksek sosyete deneklerinde mümkün değil, SBT olsa neyse, orada 8 de alır. :)

Huzur Sokağı'nı geçen haftaki gibi düşünmeyin, bölüm iddialı, 8 alır muhtemelen...

8 ALAMZ ENDGAME SEN 8 ALİR DİYODSASN 2 YE DÜSER LÜTFEN DİLA HANIMA DÜSER DE ALLAH ASKINA SEN DÜSER DERSEN ARTAR :d

Bu hafta kendi tahminlerimce artış yaşayacak diziler Emir'in Yolu ve Kayıp Şehir.Bayram haftasını saymıyorum ama bu sayımda :) Eski reytinglerini koruyanlarda Huzur Sokağı,Yalan Dünya ve Dila Hanım olacak :)

revan iyi salliyon

huzur sokagi
dila hanım
büyük risk final
SAÇMA DUNYA

AB
SACMA DUNYA
BÜYÜK RSK FİNAL
DİLA HANIM
HUZUR KOÇANI
Dilacık Yalan Dünyayı ne zaman geçti totalde Kreys? :d Kayıp Şehiri de yazmamışsın. Dilaya hendek atlattırıyor o :d Dila Hanım A/B`de 2 reyting alıyor nasıl geçsin Koçanı? İstediğin listeyi yazmışsın galiba

Dilacık Yalan Dünyayı ne zaman geçti totalde Kreys? :d Kayıp Şehiri de yazmamışsın. Dilaya hendek atlattırıyor o :d Dila Hanım A/B`de 2 reyting alıyor nasıl geçsin Koçanı? İstediğin listeyi yazmışsın galiba

totalde aralarında 4 share bile yok kendini kandırma sen dila hanım dlacık dersen biz saçma dünya deriz rahat ol

Total
Huzur Sokağı 9 Reyting
Kayıp Şehir 6.5 Reyting
Yalan Dünya 6 Reyting
Emir 4.5 Reyting
Dila Hanım 3 Reyting
A/B
Huzur Sokağı 9.5 Reyting
Yalan Dünya 8 Reyting
Kayıp Şehir 6 Reyting
Emir 3.5 Reyting
Dila Hanım 2.5 Reyting

Son düzenleme:
huzur sokağı toparlanır,totalde en az 6.50 alır,en fazla 7.80 falan alr.ab ise en fazla 7.95 falan.