02 Kasım 2012 Cuma Reyting Tahminleri

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,748
Puanı
860
Huzur Sokağı mı? Dila Hanım mı? Yalan Dünya mı? Kayıp Şehir mi? Emir'in Yolu mu? Behzat Ç. mi? Hangi yapım günü zirvede tamamlar? Sıralama ve reytingler nasıl olur?

total

dila hanım
behzatÇ.
yalan dünya
kayıp şehir
emirin günlüğü
koçan

A/Bgurbu

BEHZAT Ç.
DİLA HANIM
YALAN DÜNYA
KAYIP ŞEHİR
EMİRİN GÜNLÜĞÜ
KOÇAN

emirin şeysi yükselebilir
desterenin koçanı gene destereyi 1. olarak mutlu eder:D
dila gene ortalama gider
yalan dünya düşer
kayıp şehir aynen devam edr

emirin şeysi yükselebilir
desterenin koçanı gene destereyi 1. olarak mutlu eder:D
dila gene ortalama gider
yalan dünya düşer
kayıp şehir aynen devam edr

emirin şeysi dip yapmış daha bundan sonra yükselmez :))

senin koçanda geçen hafta dibi boyladı ondan hayır gelmez artık :))

Huzur Sokagi TOTAL grubunda zirvede yer alir, A/B grubunda ise Yalan Dünya.

Huzur Sokağı 7-8 reyting alır, sonuçta ana karakter vurulmuş, ondan iyice reyting sağılır...

Yalan Dünya iki hafta önce çok iyi bir bölüm yayınladı, üst üste iki iyi bölüm beklenmez pek, muhtemelen düşer ama A/B'de zirveyi kaybetmez.

Kayıp Şehir düşer, depo senaryo bitti, artık senaryo 1 haftada yazılıyor, zor işleri...

Emir artar, fanları sevdi geçen haftayı, ileride ilk ikiye bile girebileceğine inanıyorum...

Dila sabit kalır iki hafta önceyle...

Huzur Sokağı 7-8 reyting alır, sonuçta ana karakter vurulmuş, ondan iyice reyting sağılır...

Yalan Dünya iki hafta önce çok iyi bir bölüm yayınladı, üst üste iki iyi bölüm beklenmez pek, muhtemelen düşer ama A/B'de zirveyi kaybetmez.

Kayıp Şehir düşer, depo senaryo bitti, artık senaryo 1 haftada yazılıyor, zor işleri...

Emir artar, fanları sevdi geçen haftayı, ileride ilk ikiye bile girebileceğine inanıyorum...

en iyi tahmini ben yapmışım endgame :))

total
1.huzur sokağı 7 reyting
2.kayıp şehir 4-5
3.yalan dünya 4

ab
1.huzur sokağı 7-8
2.yalan dünya 7
3.kayıp şehir 4-5

+1