M Mehmet Can Favori Üye Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 407 Reaksiyon puanı 258 Puanı 85 Konum İstanbul 3 Ocak 2024 #101 Kasımdan beri dizi izlemediğim için pek aktif olmasam da hem en çok mesaj atanlar, hem de en çok hit alanlar listesinde olmak hoş. Şubattan itibaren sitede aktif olmaya başlarım diye düşünüyorum. Yaz dizileri ile dizi izlemeye devam ederim. Reactions: Dosi
Kasımdan beri dizi izlemediğim için pek aktif olmasam da hem en çok mesaj atanlar, hem de en çok hit alanlar listesinde olmak hoş. Şubattan itibaren sitede aktif olmaya başlarım diye düşünüyorum. Yaz dizileri ile dizi izlemeye devam ederim.
xemrexxx Süper Favori Üye Katılım 18 Mart 2012 Mesajlar 192,696 Reaksiyon puanı 159,378 Puanı 1,060 Konum İstanbul 3 Ocak 2024 #102 serhatt' Alıntı: Beni sen ilgilendiriyorsun başkası değil. Aaa çok zaman geçti üstünden unuttum ben onu. Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Cennet Mahallesi gibi olduk ha, saç saça baş başa girdik şimdi yine arkadaş olduk Genişletmek için tıkla ... serhatt' Alıntı: İyi günde kötü günde bizim arkadaşlığımız. Öyle en ufak bir sarsıntıda yıkılacak değil ya. Genişletmek için tıkla ... Pembe’nin hassas noktası paraydı cennet mahallesinde ; serhatın da erkek bak parlağı duyunca nasıl barıştı her şeyi unutup Reactions: Dosi and serhatt
serhatt' Alıntı: Beni sen ilgilendiriyorsun başkası değil. Aaa çok zaman geçti üstünden unuttum ben onu. Genişletmek için tıkla ... Dosi' Alıntı: Cennet Mahallesi gibi olduk ha, saç saça baş başa girdik şimdi yine arkadaş olduk Genişletmek için tıkla ... serhatt' Alıntı: İyi günde kötü günde bizim arkadaşlığımız. Öyle en ufak bir sarsıntıda yıkılacak değil ya. Genişletmek için tıkla ... Pembe’nin hassas noktası paraydı cennet mahallesinde ; serhatın da erkek bak parlağı duyunca nasıl barıştı her şeyi unutup
serhatt Süper Mod. Katılım 10 Aralık 2014 Mesajlar 109,115 Reaksiyon puanı 85,519 Puanı 1,060 3 Ocak 2024 #103 xemrexxx' Alıntı: Pembe’nin hassas noktası paraydı cennet mahallesinde ; serhatın da erkek bak parlağı duyunca nasıl barıştı her şeyi unutup Genişletmek için tıkla ... İftiralarını da al defol 😠 Reactions: xemrexxx
xemrexxx' Alıntı: Pembe’nin hassas noktası paraydı cennet mahallesinde ; serhatın da erkek bak parlağı duyunca nasıl barıştı her şeyi unutup Genişletmek için tıkla ... İftiralarını da al defol 😠
RüzgarGülü Süper Favori Üye Katılım 13 Kasım 2010 Mesajlar 16,601 Reaksiyon puanı 12,801 Puanı 860 Konum Bayern Münih 9 Ocak 2024 #104 Listeye girebilmisim ucundan. Herkesi tebrik ederim Reactions: TenTen