🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

"Suan anda baska bir sey düsünmüyorum" cümlesini bana tercüme edin @Bully @MasacRE :A :A :A

Ekli dosyayı görüntüle 131160

Ekli dosyayı görüntüle 131161

Düşünmüyorum dememiş. Senin yazına göre “Başka bir şey DüşüNÜyorum” demiş :A
Yakamoz'un haberi aldığı siteye de baktım, başka bir şey "düşünüyorum" yazıyor evet, "düşünmüyorum" değil :A

Bu forumda @Dosi den daha kuvvetli sezgileri olan kimse yoktur. Çırpınma o yüzden boşuna. Ben o ne diyorsa güvenirim, sana değil tekinsiz tekin :A
------

Ondan bir şey geleceği yok, sen ne zaman istersen o zaman gün yüzüne çıkar Dosi hanım :A
isveçte kala kala sezgileri buz tutmuş @Dosi nin ne sezgisinden bahsediyorsun :D dosi diyor seni eski bir kız arkadaşıma benzettim gel de çatlama ! ben kim kız kim ? :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Kendisine 31 Aralık tarihine kadar süre verelim. Ondan sonra ben sana çıtlatırım :A @tekin
Tabi o zamana kadar istemeden kendini ele verirse gerek kalmaz :A
ben kendi hakkımda ilk ve tek açıklamamı 21 haziran 2024 günü foruma üye olurken yapmıştım ama çaylağım diye mesajımı kaydetmemişsiniz ben napiyim :D tekrar açıklayayım ben tekin türkiye nüfusuna kayıtlı tekirdağ sevdalısı bir insanım :A
bu geniş açıklamadan sonra @MasacRE artık ikna olmuştur :D bundan sonra da hala şüphesi varsa artık mantıklı bir sebebi yoktur bunun, tamamen sıvacı refleksinden kaynaklandığını düşünebiliriz ..:A

ben kendi hakkımda ilk ve tek açıklamamı 21 haziran 2024 günü foruma üye olurken yapmıştım ama çaylağım diye mesajımı kaydetmemişsiniz ben napiyim :D tekrar açıklayayım ben tekin türkiye nüfusuna kayıtlı tekirdağ sevdalısı bir insanım :A
bu geniş açıklamadan sonra @MasacRE artık ikna olmuştur :D bundan sonra da hala şüphesi varsa artık mantıklı bir sebebi yoktur bunun, tamamen sıvacı refleksinden kaynaklandığını düşünebiliriz ..:A
Evet çok açıklayıcı olmuş cidden, kendin hakkında yaz yaz bitmemiş:

IMG_3725.jpeg

Görüldüğü gibi ilk mesajlar
IMG_3727.jpeg

@MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully

2 ayrı yerden kanıtla geldim :A
Senin dediğin şu:
Ekli dosyayı görüntüle 131168

Onayın geç yapılmıştır belki ama ilk mesajların bu sonuçta :A
şimdi oldu işte onay bekleyen mesajlar sanki o gün yayınlanmış gibi 21 haziran tarihini gösteriyor oysa ben mesajımı bir hafta sonra gördüm forumda :D , ve kendi tanıtımımda moderatörlerce onaylanmamış demekki :A
------

Valla @tekin senin yedi sülaleni ortaya çıkarır @Dosi dikkat et yazdıklarına :A
@Dosi ile akrabayız zaten yedi sülalemi sayması kolay hiç zorlanmayacaktır :D yeterki küfretmesin sülaleme , sadece sayacaksa itirazım yok :A

Valla @tekin senin yedi sülaleni ortaya çıkarır @Dosi dikkat et yazdıklarına :A
tekin hakkında her şeye ulaştım zaten. Kendiside biliyor. Konuşmuştuk bunla alakalı. Sır saklayan biri olduğum için fazla rahat davranıyor ama durumun şartları ve zamanına göre bu kalıcı olamaz :A dozunu kaçırmadan açık edeceğimiz detaylar belli :A
şimdi oldu işte onay bekleyen mesajlar sanki o gün yayınlanmış gibi 21 haziran tarihini gösteriyor oysa ben mesajımı bir hafta sonra gördüm forumda :D , ve kendi tanıtımımda moderatörlerce onaylanmamış demekki :A
Hani kendini tanıtmıştın? Öyle bir şey yokmuş işte :A

tekin hakkında her şeye ulaştım zaten. Kendiside biliyor. Konuşmuştuk bunla alakalı. Sır saklayan biri olduğum için fazla rahat davranıyor ama durumun şartları ve zamanına göre bu kalıcı olamaz :A dozunu kaçırmadan açık edeceğimiz detaylar belli :A

Hani kendini tanıtmıştın? Öyle bir şey yokmuş işte :A
tanıtımda sorun yok hala tanıtıyorum :D
isim: tekin
memleket : tekirdağ
hobilerim : boş tekirdağdan kuleler yapmak :A

Evet çok açıklayıcı olmuş cidden, kendin hakkında yaz yaz bitmemiş:

Ekli dosyayı görüntüle 131166

Görüldüğü gibi ilk mesajlar
Ekli dosyayı görüntüle 131167

@MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully

Bence daha birinci dakikadan kendini belli etmiṣ :D zzzzz yazarak tam bir uykucu olduğunu yazmıṣ. 😴😴😴😴😴

Daha ne olsun :F @tekin @Bully @MasacRE
Deli taklidi yapmış foyası ortaya çıkmasın diye :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi