Maskeli Fedai
Favori Üye
İşte Tols'a onu anlatmaya çalışıyoruz uzun zamandır, yabancı sınırı varken hangi yabancıyı nereye alıyorsun. GS bu kadar maliyeti kaldıracak yapıda değil ve hocanın da artık elindeki malzemeyle bir şeyler yapması lazım. Hep transfer hep transfer nereye kadar.Farkında mısın bilmiyorum ama yabancı sınırlaması geri döndüGedson olsun, Onyekuru olsun istiyorsun takımda iyi güzel de nasıl kuracaksın o şekilde kadroyu. Yabancı sınırlamasının olduğu yerde milli takım oyuncusu olan Okay'ı alma şansın varsa alırsın bu kadar basit
Bak ben hocadan senin aksine uzun zamandır memnun değilim. Ama bu seneki transfer politikasını doğru buluyorum. Hem takım gençleştirildi hem de yerli oyuncular katılarak önümüzdeki seneler için de planlama yapıldı. Hocanın eleştirilecek çok yönü var hala tabii ama bu konuda eleştirmeyi doğru bulmuyorum
Hatta sen oluştursana 11'i. Bakalım Kerem'i, Taylan'ı, Berkan'ı falan katmadan nasıl olacak o 11. Bir de yazarken gelecek 2 sezonu düşünerek yaz. Seneye 1 yabancı, ondan sonraki sene 1 yabancı daha çıkaracaksın o kadrodan
6 ay önce bence gayet iyi performans gösteren Diagne'yi kulüpten gönderiyoruz, Mostafa'yı alıyoruz. Mostafa için hatta Cengiz yönetimini taraftarın önüne atmıştı. Mostafa geldi verim alındı alınmadı o ayrı mesele. Şimdi adamı kovup 6 ay önce gönderdiğimiz adamı tekrar birinci forvet yapıyoruz. Sırf bu planlama bile teknik ekiple olmayacağının göstergesi. Yemin ederim kısır döngüye girdik çıkamıyoruz.
Ki Mostafa da o kadar tutmadı sanki. Bu kulüpten kimler kimler gitti, Mostafa gitti diye takım şampiyon olmayacaksa kapatalım gidelim zaten.