3 kişinin pas beklediği pozisyona "yüzde yüz pas atmalık pozisyon değil" diyor adam.
3'e 1 değillerdi orada, rakip defans oyuncuları pas attığı an uzaklaştıracaktı o pasıAlt tarafı bir gol kaçırdı dediğin pozisyon maç 2-1 ve son dakikalar. Yersen uzatmalara gitmek zorunda kalıyorsun, Farkında mısın
------
He he diyip geçmek lazım işte
Ona mobbing yapılmıyor Diagne çok iyi3'e 1 değillerdi orada, rakip defans oyuncuları pas attığı an uzaklaştıracaktı o pası
Tamam pas da atsa daha iyi olabilirdi ama sen kalkıp haftalardır adama mobbing yaparsan, gol atamadı diye kesersen oyuna almazsan adam da haliyle gol atmak isteyecek fırsatı bulmuşken. 85'te aldı zaten, 70'de filan alsa neyse diyeceğiz de 5 dakika şans veriyor sadece.
Mobbing yapmıyor olsa ve sadece Diagne çok iyi olsa sürekli "Ocak'ta bonservisini almayız bak ona göre ha" modunda açıklamalar yapmazdıOna mobbing yapılmıyor Diagne çok iyiMeseleye böyle bakmak lazım.
Mohamed kendisine en yakın adama çevirir topu, o da ekstra pas verir, pası alan adamın da seçenekleri var: direkt şut, rakibi yere yatırıp şut veya yine ekstra pas.3'e 1 değillerdi orada, rakip defans oyuncuları pas attığı an uzaklaştıracaktı o pası
Tamam pas da atsa daha iyi olabilirdi ama sen kalkıp haftalardır adama mobbing yaparsan, gol atamadı diye kesersen oyuna almazsan adam da haliyle gol atmak isteyecek fırsatı bulmuşken. 85'te aldı zaten, 70'de filan alsa neyse diyeceğiz de 5 dakika şans veriyor sadece.
Diagne de boş kaleye kaçırdı bugün, karambol anında olabilir böyle şeyler üstelik dediğim gibi 85’de oyuna giriyor adam haliyle zaten fırsatı çok az bu yüzden değerlendirmek istediMohamed kendisine en yakın adama çevirir topu, o da ekstra pas verir, pası alan adamın da seçenekleri var: direkt şut, rakibi yere yatırıp şut veya yine ekstra pas.Orada pas atmayıp topa vuruyorsan skor yapmak zorundasın.
Sacha Boey ile Kerem.Galatasaray'ın ilk 11'inden FB ya da BJK'nin 11'de oynatmak için almak isteyeceği kim var?
Van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Mbaye Diagne.Galatasaray'ın ilk 11'inden FB ya da BJK'nin 11'de oynatmak için almak isteyeceği kim var?
Sacha Boey ile Kerem.
Kerem ikinci yarıları oyuna girip hareket kazandıracak kalitede ama ilk 11 adına yeterli görmüyorum hele ki savunma yönüyle. PVA şimdilik istikrarsız oynuyor, Kasımpaşa maçını onun savunmayı unutması nedeniyle verdik zaten.Van Aanholt, Kerem Aktürkoğlu, Mbaye Diagne.
Farkında mısın bilmiyorum ama yabancı sınırlaması geri döndühttps://twitter.com/x/status/1432487022988562436
Bu sezon hedefimiz Konferans ligine katılabilmek olacak sanırım sezon sonunda. İnanılmaz kalitesiz bir kadro planlanması söz konusu. Biz Gedson diyoruz, Fernando-Melo kalitesinde bir dos şart diyoruz, Okay Yokuşlu diyor adamlar...
Kadromuz şu an dört büyükler içerisinde en zayıf ve formsuz kadro. Taylan, Berkan filan bunlarla gemi yürümez. Maçı kurtarmak için Babel'i Aytaç Kara'yı almak. Kerem bile Galatasaray'ın ilk 11 topçusu olamaz normal şartlarda. Galatasaray'ın ilk 11'inden FB ya da BJK'nin 11'de oynatmak için almak isteyeceği kim var? Tek tek düşününce bulamıyorum... 2 sezon önce FB'nin 11'inden GS'de oynayabilecek bir isim yok diyorduk, 2 sezonda bu kadar hızlı yer değişikliği yaşanması doğrudan doğruya hocaya yazar...
Galatasaray'ın bu sezonki geleceğini hiç aydınlık göremiyorum. Kapkaranlık bir sezon bizi bekliyor.
@MasacRE, @Maskeli Fedai ve @Sherlock kardeşlerim toplanın; @Tolstoyevski için Vefa, artık sadece İstanbul'da bir semt adı.https://twitter.com/x/status/1432658708614549508
Fatih Terim defterini an itibariyle tamamen kapatmış bulunuyorum. Fatih Terim bizim için artık mazidir, efsanemizdir ama artık güncel olarak bu kulüpte hoca olarak yeri yoktur. Onyekuru’dan sonra şimdi çok daha değerli bir ismi, Mostafa’yı yedi. Böyle bir adamı 3-5’e daha tadına varamadan elimizden kaçırdık. Çok ama çok sinirli ve üzgünüm şu an. Alsın Diagne’sini Arda’sını Babel’ini bu kulüpten bavulunu toplayıp gitsin. Fatih Terim’i asla istifaya davet etmem diyordum ama asla asla demeyeceksin demişler, aslolan Galatasaray’dır ve hiç kimse Galatasaray’dan daha büyük değildir kulüpte.
Bu sezon çoktan lige havlu attık. Ama Şampiyon olsak bile artık yolları ayırmak zorundayız. Galatasaray eğer Porto gibi PSV gibi bir kulüp olmak istiyorsa potansiyelli oyuncuları yiyip bitiren hocayla artık yola devam etmesi çok güç. Okan Buruk’la filan da olacak iş değil, kaliteli A sınıfı bir yabancı hoca şart. Mümkünse yerli teknik direktör yasağı gelmeli zaten kulüplere…
https://twitter.com/x/status/1432658708614549508
Fatih Terim defterini an itibariyle tamamen kapatmış bulunuyorum. Fatih Terim bizim için artık mazidir, efsanemizdir ama artık güncel olarak bu kulüpte hoca olarak yeri yoktur. Onyekuru’dan sonra şimdi çok daha değerli bir ismi, Mostafa’yı yedi. Böyle bir adamı 3-5’e daha tadına varamadan elimizden kaçırdık. Çok ama çok sinirli ve üzgünüm şu an. Alsın Diagne’sini Arda’sını Babel’ini bu kulüpten bavulunu toplayıp gitsin. Fatih Terim’i asla istifaya davet etmem diyordum ama asla asla demeyeceksin demişler, aslolan Galatasaray’dır ve hiç kimse Galatasaray’dan daha büyük değildir kulüpte.
Bu sezon çoktan lige havlu attık. Ama Şampiyon olsak bile artık yolları ayırmak zorundayız. Galatasaray eğer Porto gibi PSV gibi bir kulüp olmak istiyorsa potansiyelli oyuncuları yiyip bitiren hocayla artık yola devam etmesi çok güç. Okan Buruk’la filan da olacak iş değil, kaliteli A sınıfı bir yabancı hoca şart. Mümkünse yerli teknik direktör yasağı gelmeli zaten kulüplere…
Ben daha çok Fatih Terim'in oynattığı oyundan dolayı artık onunla olmayacağını düşünüyorum. Tols ise oyuncu alış satışlarıyla ilgili konulardan soğudu Terim'den. Yani yine farklı noktalardan bakıyoruz ama sonuç olarak aynı noktada buluştuk bir şekilde@MasacRE, @Maskeli Fedai ve @Sherlock kardeşlerim toplanın; @Tolstoyevski için Vefa, artık sadece İstanbul'da bir semt adı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?