Polat Şaşmaz
Favori Üye
Fırtınada ağaçlar nasıl çatırdar bilir misin kardeş?
Kendiliğinden mi silindi? Yoksa dış mihrakların parmağı mı?71 sayfadan 69 sayfaya niye düştü bu konu?
Şampiyonluk modunu açmış bir Fatih Terim ve formunda bir Muslera... Buranın komple yemyeşil olmaması için hiçbir sebep yok...
Kan görüyorum... Vahşet görüyorum... Eren F. Jaeger hırsı görüyorum... Siz neler görüyorsunuz söyleyin... @MEnesŞampiyonluk modunu açmış bir Fatih Terim ve formunda bir Muslera... Buranın komple yemyeşil olmaması için hiçbir sebep yok...
Ekli dosyayı görüntüle 99606
Adımı yazmadan etiketlemeyi nasıl başardın? 😱Akın var, akın; şampiyonluğa akın
Meşaleyi yakacağız
Meşalenin ateşi yakın
Akın var, akın; şampiyonluğa akın
Şampiyonluğu söke söke alacağız
Şampiyonluğun ilanı yakın...
Benden beklenmez mi o tür gizli saklı dalavereler aşk olsun yeter ki maksat kızdırabilmek ve diss'ini alabilmek olsun senin.Adımı yazmadan etiketlemeyi nasıl başardın? 😱
Spoiler mı yaptın?Ne yaptın?Benden beklenmez mi o tür gizli saklı dalavereler aşk olsun yeter ki maksat kızdırabilmek ve diss'ini alabilmek olsun senin.
Kan görüyorum... Vahşet görüyorum... Eren F. Jaeger hırsı görüyorum... Siz neler görüyorsunuz söyleyin... @MEnes
EREN F... JAEGER'in olduğu bir yerde Erwin Smith konuşmam açık söyleyeyim... Ama @Tolstoyevski yoldaşımız izledi mi izlemedi mi bilmiyoruz tabiii... Ona göre konuşur över ve sanatsal şeyler söylerdik...Erwin Smith zekası, komutanlığı, liderliği ve önderliği görüyorum... Evet, sendeyiz... @MEnes