HeisenBerg
Favori Üye
Bunu biz de yapalım Pelkas bende ama söyleyeyim.
Bunu biz de yapalım Pelkas bende ama söyleyeyim.
Boşver ters tepiyor buBunu biz de yapalım Pelkas bende ama söyleyeyim.
Beğenmezse (böyle bir lüksü yok ama neyse) Rıdvan Yılmaz var boşta. 🤗 Hulk işi de patlamış... Rosier'i @Gerekli24 alır bu durumda. ✔️Larin'i istemiştir belki. Sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai ne diyot peki Josef olması durumuna?
Larin'i istemiştir belki. Sayın Gs'li dostum @Maskeli Fedai ne diyot peki Josef olması durumuna?
Sıkıntı yok..Beğenmezse (böyle bir lüksü yok ama neyse) Rıdvan Yılmaz var boşta. 🤗 Hulk işi de patlamış... Rosier'i @Gerekli24 alır bu durumda. ✔️
Evet Galatasaray korkusu.
Özellikle son madde.... Bir Galatasaray korkusu uğruna ya rab, ne takımlar batıyor.. İşte bahsettiğim Galatasaray kompleksi tam olarak budur. Geçenki büyüklük-en büyüklük mevzusu. Sen dünya yıldızını getirdim dersin, ama senden çok daha zayıf kadroya sahip rakibinin hamlelerinden halen korkarsın. Çünkü bilirsin ki havaya girdin mi...
Ben Sergeni aldım gerek yokBeğenmezse (böyle bir lüksü yok ama neyse) Rıdvan Yılmaz var boşta. 🤗 Hulk işi de patlamış... Rosier'i @Gerekli24 alır bu durumda. ✔️
Onu ne zaman görsem gülerim. Dayıları Gsli yaptıİrfan'ın eskiden Fenerli olmadığını bilmeyen yok yalnız Babası bile inkar edemedi dayıları Gsli yaptı klişesini kullandı
Hulk işi benim ayarlarımı bozdu, gözümün önündeki avatarını fark edemedim. 🤭Ben Sergeni aldım gerek yok
------
Onu ne zaman görsem gülerim. Dayıları Gsli yaptı
Bu gidişle oyuncu almadan bitireceğiz. Artık Ljalice yeni transfer diye bakıyoruzHulk işi benim ayarlarımı bozdu, gözümün önündeki avatarını fark edemedim. 🤭
Livaja'yı bari alsınlar. Birilerini almadan kapatmamalıyız bu dönemi, ciddi ihtiyaç var. Transfer isteyenleri hain ilan edenlere rağmen o günleri* görmeyiz umarım.Bu gidişle oyuncu almadan bitireceğiz. Artık Ljalice yeni transfer diye bakıyoruz
Fenerbahçe'de çok net bir Galatasaray kompleksi ve Galatasaray yine şampiyon olacak korkusu var, bu kadar açık ki. Sırf Galatasaray almasın diye "biz parası neyse verelim Haziran'a kadar sizde kalsın" olayının daha başka açıklaması olamaz. Haziran'dan sonra futbolcular gider kalır fakat onun planı İrfan Can üzerinden yapılıyorsa gel kabul edelim, bu transfer İrfan'a ihtiyaçtan ziyade İrfan'ın GS'ye faydalı olup şampiyonluğa taşımasını engellemeye çalışma olayıdır.Evet Galatasaray korkusu.
Sene sonunda Ozan'ı satacağımızı onun yerine de İrfan Can'ı düşündüğümüzü bilmeyen kalmadı. Şu an Galatasaray'a gitse Galatasaray'dan asla alamayacağımız için şu an Başakşehir'den almak istememiz kadar normal bir şey yok. Zaten İrfan Can her zaman listemizin üstlerinde bulunan bir oyuncuydu tıpkı Visca gibi ancak Başakşehir'in satma niyeti yoktu. Satılma ihtimali oluşunca sürece dahil olmamız kadar normal bir şey yok. Eğer şimdi Galatasaray istemese sene sonunda Başakşehir'in kapısını yine çalardık...
Beğenmezse (böyle bir lüksü yok ama neyse) Rıdvan Yılmaz var boşta. 🤗 Hulk işi de patlamış... Rosier'i @Gerekli24 alır bu durumda. ✔️
Sayın Gs'li dostumun her ortama uyum sağlama, kimseyi kırmama becerisi...Sıkıntı yok..
Orço, zamanında bende söyledim.Çok özenmiştim.Bunlar boş işler dedi.Osayi'yi de ben alayım.Bunu biz de yapalım Pelkas bende ama söyleyeyim.
Bunu alacağınıza Dorukhan'ı daha uyguna alırdınız bizden isteseniz çünkü 6 ayı kaldıDedikoduya göre İCK için 6 milyon, Linnes + Emre Kılınç söz konusu ediliyormuş. 6 milyon tamam, Linnes o da tamam ama Emre Kılınç fazla olur bonservisiyle. Kiralık olursa uygundur fakat bonservis fazla. Tüm bunların üstüne %50 pay, yok daha neler adamın maliyeti 20 milyonu geçmiş olur totalde. İki zara 20’lik olmanın manası yok.
Bu nasıl bir olaydır arkadaş? Eee Galatasaray'ın forveti ne olacak?Şu olay çözülmez ve bu askerlik mevzusundan dolayı bu transfer yatarsa yüzyılın talihsizliklerinden olur transfer dönemlerinde. Bu ne bahtsızlıktır anlamadım ki...
Yaaa sklfgjklsdgjkljlsjklgjkljlksjklGedson Fernandes haberleri doğruysa nokta atışı transfer olur ama doğruysa tabi.. İrfan Can'ı rakibe 12 milyon + Deniz Türüç + bonuslarla iteleyip Gedson Fernandes gibi bir ismi alabilmek... Dönemin ters köşesi olur ama işte öylesine fenerli bir GS yönetimi var ki insan asla inanmıyor böyle bir transferin olacağına.
Yaaa sklfgjklsdgjkljlsjklgjkljlksjkl
Durun daha ya belki İrfan size gelecek son dakikada. Başakşehirdeki aslanı niye bu kadar gömüyorsun ki?
Gedson Fernandes ilerde çok iyi bir futbolcu olabilir ama şu ana kadar kendini ispatlamış bir futbolcu değil. Her wonderkid'e süperstar gözüyle bakmak da saçmalık Üstelik bonservisle falan değil kiralık geliyor bu adam
Resmen açıklandı hayırlı olsunGelirse ligin altını üstüne getirir demiyorum ancak yaşı ve kumaşı gereği potansiyelinin ne denli büyük olduğunu demeye gerek yok. Sürpriz bir transfer olur kesinlikle ve eğer kimyası tutarsa şu an küçümsüyor olsanız bile günü geldiğinde hatırlatmasını biliriz.
Gelgelelim asparagas haber olma olasılığı 99. Ayrıca İrfan Can transferi kesinlik kazandı, FB iki zara 25'lik oldu bonservis + Türüç artı diğer eklerle birlikte.