🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Bu yönetim öyle bir şey yapamazdı zaten kimse kimseyi kandırmasın
Hocayı kovsalar takıma teknik direktör de bulamazlar

Yalnız kendisini çok övüyor. Akıllara birilerini getirdi de neyse

Reactions: Tolstoyevski
Bu yönetim öyle bir şey yapamazdı zaten kimse kimseyi kandırmasın
Hocayı kovsalar takıma teknik direktör de bulamazlar

Yalnız kendisini çok övüyor. Akıllara birilerini getirdi de neyse

Demiştim sana @Tolstoyevski bu kadar büyük bir hata yapmazlar. Terim'den nefret bile etse bu ortamda gönderemez

Adam halen bizim mevcut kadromuz şampiyonluğa oynar gerek yok transferlere ayaklarına yatıyor ya sabır 🤦🏻‍♂️

Onyekuru’yu bile alamayacak bunlar ciddi ciddi. Yok artıda olmamız lazım yok bilmem ne, ulan şu Onyekuru’yla mı kulüp batacak? Sen yatırım yapmazsan ne şampiyonluk ne Şampiyonlar ligi gelirini göremezsin.

Böyle bir şey yok adam TFF limitini bahane ediyor şimdi de FFP bitti TFF başladı 🤦🏻‍♂️ Fenerbahçe el altından işler yapıyor, limit filan dinlemeden bam bam transferler yapıyor bize ise TFF limitini makul görüyor adam.

Anlaşılan ölüyü gösterip vebaya şükrettirelim diyorlar. Şu an sanki 1 transfer bile büyük bir mucizeymiş gibi. Halbuki 4-5 transfer şartken.

Reactions: Maskeli Fedai
Başkana göre Fatih Terim de ben bu kadroyu şampiyon yaparım demiş

Başkana göre Fatih Terim de ben bu kadroyu şampiyon yaparım demiş
Terim’in tavrı net fakat Cengiz açık şekilde transferlerin üstüne yatmaya çalışıyor. Tamam Visca’yı alma İrfan’ı da alma hadi kulübü borçlu devretmek istemiyorsan ama Onyekuru’yu bir zahmet al. Mütevazi rakamlara transferler gayet yapılabilir. Yok o da yok..

Reactions: xdragxx
Sezon sonu korkmayın aday olmayacağım diyor kazanamayacağını biliyor çünkü

Bu arada cidden şu kadro ile de şampiyonluğa oynuyor bir bakıma doğru
ve benim gözümde 3 takımın da şansı aynı tabi transfere ihtiyacınız var orası ayrı.

GS gerçekten büyük bir camia. Adamlar kendilerini motive etmek için kaos çıkartıp sonra kenetleniyorlar. Egolar çarpışıyor ama sonunda camia için bir araya geliyorlar. Biz de geçen sene osuruktan dolayı şampiyonluk verdik. İki senede derbi kaybetmeyen hocayı kovup yerine Çimşir'i getirdiler. Eşşek taraftarlar da “önemli olan kulüptür” diye savundular o rezilliği.

Sizin taraftar medya bir garip çözemiyorum ben sizi.

Hatırlatma o rezilliği ya.

Sizin taraftar medya bir garip çözemiyorum ben sizi.
TS taraftarının çoğu güne göre hareket eden beyinsiz sürüsüdür. Hiç biri geleceği veya geçmişi düşünerek yorum yapmıyor. Benim gibi düşünenler azınlık. Geçen sene Ünal hoca kovulduktan sonra Ndiaye ismi açıklanınca çoğu kadro kurmaya başlamıştı. Şimdi aynı adamlar Ünal hocayı kovmayacaklardı diyor. Böyle iki yüzlülerle artık uğraşmıyorum. Direkt engeli vurup geçiyorum.

Reactions: Gerekli24
Sen daha iyisin bilirsin tabi ama benim bildiğim kadarıyla her taraftar sabırsız ama sizin taraftar bir ayrı sabırsız çok çabuk bir şekilde ağır eleştiriler yapabiliyor.

Gördüğüm kadarıyla fazla panik yapılmış.
Ne başkan şu an Fatih Terim'le yolları ayırabilecek durumda, ne de hoca şu an gidebilecek durumda. Karşılıklı bir çıkar ilişkisi söz konusu yani. Milli takım boşta olsaydı Fatih Terim gemileri yakabilirdi bu bir gerçek, şu yaşından sonra Fatih hocanın görev yapabileceği iki tane kurum/kuruluş var. Birisi Galatasaray, diğeri ise milli takım. Dolayısıyla buradan ya emekli olarak gidecek, ya cidden çok başarısız bir dönem geçirecek, ya da milli takım boş olacak... Şu an üç koşuldan hiçbiri mevcut değil zaten...

Zaten İtalya macerası sonrası dediğin iki yere gidip geliyor

Size serbest bırakıp Fatihi vermediler mi?

Kimden bahsedeceğim Fatih Terim'den mi?

Kötü veya iyi Galatasaray ilgendi sözleşmesi feshedildi geldi
Fatih Terim'den bahsetsen daha iyiydi.

Adamın kariyerinin zirve anı Galatasaray'ın kulüp binasına girişidir. Bu hâlde Fatih gibi 10 tane adam gelse ne olur, gelmese ne olur.

Fatih Terim'den bahsetsen daha iyiydi.

Adamın kariyerinin zirve anı Galatasaray'ın kulüp binasına girişidir. Bu hâlde Fatih gibi 10 tane adam gelse ne olur, gelmese ne olur.
Ben de biliyorum iyi olmadığını ama Thiam için de şu an zirve Fenerbahçe ben daha çok Kasımpaşa'nın oyuncu vermesinden bahsettim.

2 hafta olacak transfer dönemi başlayalı, Onyekuru halen gelmedi. Ayın sonunda gelirse kafadan 3-4 maç zaten gider. Çoktan gelmeliydi ki Şubat ayına dek hazır olsun, form tutsun...

Bunlar Onyekuru'yu bile alamayacak bu gidişle. Böyle bir yönetim düşman başına... Ya sabır.