🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Valla baktım TFF limitlerine Fener ikiye katlanmış.

Dursun Özbek'in tek faydası son sezonu galiba
FFP'ye sığınamazlar biz FFP kurallarına uyarak iyi takım kurduk hatta FFP gitti daha kötü oldu.

Reactions: Tolstoyevski
Şaka maka 5.sıraya düştük ve Gençlerbirliği maçında sıfır takılma hakkımız var. Takılırsak bu kez totem motem yok cidden lig kopar bizim adımıza. Takılmadık diyelim, Beşiktaş da kazanır ve bir sonraki hafta bizi yenerlerse fark 7'ye çıkmış olacak yine geçmiş olsun.

Şu önümüzde 2 maç psikolojik eşiği belirleyecek maçlar. Keşke transferler bu maçlara yetişseydi diyeceğim ama lanet olsun ki ortada transfer olacağına dair hiçbir şey yok öyle bir yönetim var ki...

8 de kapanır 18 de diyen bir hocanız var sorun olmaz

Sana bir şey söyleyeyim mi? Galatasaray, Beşiktaş maçına çıkmasın... Rezil olur. Başka bir şey demiyorum.

Sana bir şey söyleyeyim mi? Galatasaray, Beşiktaş maçına çıkmasın... Rezil olur. Başka bir şey demiyorum.
Bir ara Quaresma Oğuzhan ikisi de iki üç tane yüzde yüz gol kaçırmıştı o maç aklıma geldi. Farka gidecek maçtı. 6-0 bitecek bir maçtı sadece 3 gol oldu. Sen diyince o maç aklıma geldi.

Reactions: DarkLegenD
Bir ara Quaresma Oğuzhan ikisi de iki üç tane yüzde yüz gol kaçırmıştı o maç aklıma geldi. Farka gidecek maçtı. 6-0 bitecek bir maçtı sadece 3 gol oldu. Sen diyince o maç aklıma geldi.
Mandzukic + Talisca paket olarak maça yetişirse Fatih Terim'i istifaya zorlayacak bir sonuç çıkar ortaya...

------

@Afet Güçverir ne oldu? 😡😡
------

@Maskeli Fedai Adam kendisi söylemiş, bana niye kızıyorsunuz? 😡😡

Son düzenleme:
ŞL yarı finallerinde, çeyrek finallerinde yıldızlaşmak varken Türkiye'ye gelip ZTK finalinde oynamak mı? Bir dünya yıldızının ulaşabileceği en üst salaklık seviyesi. 😂

Reactions: Gerekli24
https://twitter.com/x/status/1347976515468861440
https://twitter.com/x/status/1347972899970416644
Fatih Terim'in açık açık Onyekuru, İrfan Can Kahveci ve hatta Visca'yı söylemesi heyecanlandırdı açıkçası. Tabi ki ortada bir şey yok, ama bu da bir gelişme ve yönetimi zorlaması, taraftarın baskısı altına sokması adına çok ama çok olumlu bir şey. İşte bu yüzden imparator Fatih Terim diyoruz.. Senelerdir transferleri bir türlü beceremeyen, geçtiğimiz yaz bir tane düzgün transfer yapmayan yönetime karşı umursamaz bir hoca olsaydı yanmıştık.

Visca'nın gelmesi tabi ki mümkün değil, mübalağa için dediği ortada. Ama İrfan Can Kahveci'de şartlar zorlanılacak gibi. Son dakikaya kadar ihtimali yüksek. Onyekuru'yu transfer edemezlerse zaten bu yönetime dava açılmalı bırakın istifayı filan. Kulübe ihanetten dava açılmalı böylesine beceriksizlik karşısında.

FFP olayı Ocak ayında bitmiş Terim'in dediğine göre, sattığın kadar al olayı. Artık yönetimin bahanesi de kalmadı, ya sabır ya sabır...
------

Edit: Adamlar güzel mizah yapmış, bize de ancak bu fincanlardan içmek düşer ne İCK ne E.V

https://twitter.com/x/status/1347983635295694850

Son düzenleme:
Ya çok büyük bir adam bu. İsimleri verdi topu yönetime attı. Şimdi isterlerse transfer yapmasınlar.