Valla baktım TFF limitlerine Fener ikiye katlanmış.Artık sabırlar taştı, yönetim resmen Galatasaray'a ihanet etmeye başladı, artık yeter! Bir türlü adam akıllı transfer yapmayı beceremeyen, her defasında FFP'ye sığınan böyle yönetim olmaz olsun. Adam elindeki kadroyla elinden geleni yaptı, Arda'larla Babel'lerle Belhanda'larla buraya kadar getirdi artık bir zahmet yönetim elini taşın altına koymak zorunda. Takım resmen anadolu kahvesine döndü, resmen zorla şampiyonluk yarışından koparmaya çalışıyor bu yönetim. Sezona defans göndererek girdin, bir tane defans almadın, bir tane adam akıllı orta saha transferi yapmadın çıtayı Anadoluya düşürüp ölüyü göstererek sıtmaya razı ettin. Forvet desen içler acısı...
Diagne'de de Falcao'da da taraftar baskısıyla hareket edildi eyvallah ancak o "baskı" aşamasına gelmesinin sorumlusu ve suçlusu da yönetimin ta kendisi oldu. Falcao'yu biz heyecanla beklerken takımda forvet kıtlığı olduğu için bekledik, Diagne olayı aynı şekilde. Gomis'i sattın, Gomis gibi bir adam transfer edemeyip taraftarın sabrını taşırdın...
Eren Derdiyok'lu dönemden bugünlere dek süreklilik kazanacak bir tane büyük transfer yapamaz mı bir takım? Seri-Lemina-Nzonzi kiralandı sadece ve Seri ile Lemina'dan performans da alınabildi ama 1 sezonluk transferlerin takıma faydadan çok zararı oldu.
Transfer dönemi başlayalı 2 gün oldu halen ses seda yok hiçbir şeye. 1 milyon Euro bütçeler filan konuşuluyor. Haziran 2021'de bitecek olan FFP, bir kez daha şampiyonluğu vererek biterse hiçbir değeri olmaz. Gerekirse malum camia gibi el altından bir şeyler yapacaksınız, oyunu kuralına uygun oynayıp hareket ederek o koltuğun hakkını... Kime diyoruz ki, 3-4 ay sonra koltuğu bırakıp gidecek adamlar kafaları tabi ki rahat olur...
Bu yönetime rağmen 2 şampiyonluk kazanmamızın sebebi Fatih Terim'dir ve de Dursun dönemi transferleridir. Bir kere olsun bizi yanıltın, dişimizi kıralım artık şu transferleri gerçekleştirin...
Dursun Özbek'in tek faydası son sezonu galiba FFP'ye sığınamazlar biz FFP kurallarına uyarak iyi takım kurduk hatta FFP gitti daha kötü oldu.