🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Ben de Falcao'ya güveniyorum ya kritik haftalarda sahneye çıkacaktır El Tigre
Neyse yarınki maçı bir izleyelim bakalım, oradan sonra biraz daha netleşir durumlar.

Reactions: Felon
PFDK, rakip takım teknik sorumlusuna hakareti nedeniyle Hasan Şaş'a 2 maçtan men ve 13 bin TL para cezası verdi. Ersun yanal bey o kadar lafla pfdk ya bile sevk edilmedi fatih hocam yapsaydı 30 maç mendi resmen

Başladı ağlamalar

Reactions: Tolstoyevski
Reactions: Tolstoyevski
1 gol, 2 asistin asisti yapar 70. dakikada ikinci sarıdan kırmızı kartla atılır...

+ taraftara küfür bile etsem
Görüyorum ki şampiyonluk için avatar sinerjisi oluşmaya başlamış
@Tolstoyevski @MEnes @DarkLegenD siz de üzerinize düşeni yerine getirin

Lemina yine sakatlanmış ve derbi de dahil 3-4 hafta olmayacakmış. Takımın kadrodaki en sağlam ismi gözükmesine rağmen bonservis konusunda kararım değişti artık, Falcao’nun maaşı yetmezmiş gibi bir de üstüne 7-8 milyon Euro bonservis verip (ki o rakam bile zor) bir “cam adam” almak kesinlikle gereksiz bir risk ve maliyet olur. Evet orta sahaya kattığı etki ortada, Musleradan sonra en güven veren isim olduğu da aşikar ama müzmin sakat olduğu için kiralık hariç her türlü bonservis bedeli gereksiz olur. Eğer bir sene daha kiralanabilirse kiralanır, kiralanamazsa hoş bir sada bırakıp gitmiş olur. Zaten bu sakatlıklarından dolayı hiçbir kulüp 15-16 vermez, 7-8 bile lüks. 3-4’e pazarlık yapılırsa o zaman eyvallah.

Lemina hoş olmadı
umarım cumartesi günü güzel haberler alırız
İlk defa galatasaray bol gol aradı bir maçta hoşuma gitti onyekuru inşallah derbide tam olarak hazır olur ona çok ihtiyacımız var

Reactions: ömer karataş