🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Aman aman nereye geldik... 2020 o kadar çöp başladı yapar mı bize bu iyiliği dersin...
65 yılın sonunda kazanmışlar. Bir de işin o tarafı var...
Şimdi söylemek istemiyorum ama 65 yıl bekleyeceğimize delalet olabilir mi bu... :A
İnanın arkadaşlar, sinerji lütfen.. GS zincirini oluşturalım, bu sefer başaracağız..

Ömer Bayram.. Senciyiz abim..

Ne demek kazanamayalım 😱

Emre Akbaba'nın Kadıköy fatihi olacağını söylememe gerek yok sanırım.. Buna inanmıyor olamazsın..
İnanmıyorum tabi ki, bıkmadınız mı cidden her sene bunu umut etmekten :A Sene sonunda şampiyon olmayı Kadıköy'de kazanmamıza tercih ederim ben zaten :D

• Güldürdün
Reactions: Bully
İnanmıyorum tabi ki, bıkmadınız mı cidden her sene bunu umut etmekten :A Sene sonunda şampiyon olmayı Kadıköy'de kazanmamıza tercih ederim ben zaten :D
2si de olsa tadından yenmez mi Kadıköy'de mağlubiyet şampiyonluktan eder bizi net söyleyim

• Beğendim
2si de olsa tadından yenmez mi Kadıköy'de mağlubiyet şampiyonluktan eder bizi net söyleyim
Son senelerde berabere kaldığımız da çok oldu da yenilsek bile şansımız çok azalmaz bence, girdik bir kere o şampiyonluk yarışına sonuçta :D

Son senelerde berabere kaldığımız da çok oldu da yenilsek bile şansımız çok azalmaz bence, girdik bir kere o şampiyonluk yarışına sonuçta :D
Bjk yenildi gitti
FB bugün yenildi gitti
Sivas trabzon bence 0 biter
Biz 3puani garanti görüyoruz
Kadıköy'de puan kaybı yok eder bizi fixturumuz zor iyi düşünelim iyi olsun (0) olsun puan olsun

• Beğendim
Işığı yarın akşam yakacagiz Allah'ın izniyle Malatya'da temiz bir galibiyet gerek net bir sk
3-0 gibi
Önce Malatya karşısında temiz ve net bir galibiyet, sonra da haftaya Kadıköy galibiyeti oh mis :A

Olacak olacak bu sefer olacak :A İnanmayan otobüse binmesin :A

• Beğendim
Reactions: Felon