Size Ömer yakışır Şerlok beyciğim. Az savunmadın kendisini @MEnes yoldaşımıza karşı Sen Ömer'i al ben Adem'i
Gereken yapıldı Utku beyciğim.
Size Ömer yakışır Şerlok beyciğim. Az savunmadın kendisini @MEnes yoldaşımıza karşı Sen Ömer'i al ben Adem'i
Şu program bitsin, ben de üstüme düşeni yaparım Şerlok beyciğimGereken yapıldı Utku beyciğim.
Aman aman nereye geldik... 2020 o kadar çöp başladı yapar mı bize bu iyiliği dersin...
65 yılın sonunda kazanmışlar. Bir de işin o tarafı var...
Aman aman nereye geldik... 2020 o kadar çöp başladı yapar mı bize bu iyiliği dersin...
65 yılın sonunda kazanmışlar. Bir de işin o tarafı var...
İnanın arkadaşlar, sinerji lütfen.. GS zincirini oluşturalım, bu sefer başaracağız..Şimdi söylemek istemiyorum ama 65 yıl bekleyeceğimize delalet olabilir mi bu...
Ömer Bayram.. Senciyiz abim..İnanın arkadaşlar, sinerji lütfen.. GS zincirini oluşturalım, bu sefer başaracağız..
Ömer Bayram.. Senciyiz abim..
Ya boşver varsın Kadıköy'de kazanamayalım, sene sonunda biz şampiyonuz zatenİnanın arkadaşlar, sinerji lütfen.. GS zincirini oluşturalım, bu sefer başaracağız..
Ömer Bayram.. Senciyiz abim..
Ne demek kazanamayalım 😱Ya boşver varsın Kadıköy'de kazanamayalım, sene sonunda biz şampiyonuz zaten
Az önce FB da gördüm aklıma gelen ilk şey bu oldu 2020 ters bir yıl belki bize yarayabilir 😂
Güzel totem tutar inşallah ya kabul gununse bide böyle düşün amaFenerbahçe Kadıköy’de şov yapacak.
Muriqi hattrick yapacak.
Fenerbahçe kesinlikle 3 puan kazanacak.
bizimkillerin eli ayağına dolaşacak.
fener şov yapacak.
3 puan fenerin olacak.
İnanmıyorum tabi ki, bıkmadınız mı cidden her sene bunu umut etmekten Sene sonunda şampiyon olmayı Kadıköy'de kazanmamıza tercih ederim ben zatenNe demek kazanamayalım 😱
Emre Akbaba'nın Kadıköy fatihi olacağını söylememe gerek yok sanırım.. Buna inanmıyor olamazsın..
2si de olsa tadından yenmez mi Kadıköy'de mağlubiyet şampiyonluktan eder bizi net söyleyimİnanmıyorum tabi ki, bıkmadınız mı cidden her sene bunu umut etmekten Sene sonunda şampiyon olmayı Kadıköy'de kazanmamıza tercih ederim ben zaten
Son senelerde berabere kaldığımız da çok oldu da yenilsek bile şansımız çok azalmaz bence, girdik bir kere o şampiyonluk yarışına sonuçta2si de olsa tadından yenmez mi Kadıköy'de mağlubiyet şampiyonluktan eder bizi net söyleyim
Bjk yenildi gittiSon senelerde berabere kaldığımız da çok oldu da yenilsek bile şansımız çok azalmaz bence, girdik bir kere o şampiyonluk yarışına sonuçta
Valla ben yaktım galibiyet ateşini Seni de kınıyorum inanmadığın içinİnanmıyorum tabi ki, bıkmadınız mı cidden her sene bunu umut etmekten Sene sonunda şampiyon olmayı Kadıköy'de kazanmamıza tercih ederim ben zaten
Işığı yarın akşam yakacagiz Allah'ın izniyle Malatya'da temiz bir galibiyet gerek net bir skValla ben yaktım galibiyet ateşini Seni de kınıyorum inanmadığın için
Önce Malatya karşısında temiz ve net bir galibiyet, sonra da haftaya Kadıköy galibiyeti oh misIşığı yarın akşam yakacagiz Allah'ın izniyle Malatya'da temiz bir galibiyet gerek net bir sk
3-0 gibi