Bu yaşında gelsin bu ruhsuzların hepsinden daha çok savaşır. Sonra da futbolu bırakana kadar bizde kalır zaten. Sonra da takımda teknik ekipte bir yerde yer almaya devam eder. Böyle bir senaryoya kimse hayır diyemez...
Bu yaşında gelsin bu ruhsuzların hepsinden daha çok savaşır. Sonra da futbolu bırakana kadar bizde kalır zaten. Sonra da takımda teknik ekipte bir yerde yer almaya devam eder. Böyle bir senaryoya kimse hayır diyemez...
Sanmıyorum ama bunu deneyen takıma başarılar. Ya da yok başarılar değil...Luyindama sezonu kapatmış. Bugün seri bitebilir.
Kim gol atacak, kim Başakşehir'in ataklarını durduracak? Bugün seri bitmezse sonsuzluğa kadar yolu var.Sanmıyorum ama bunu deneyen takıma başarılar. Ya da yok başarılar değil...
Adem BIG atar Muslera tutar bam bam bam yeneriz...Kim gol atacak, kim Başakşehir'in ataklarını durduracak? Bugün seri bitmezse sonsuzluğa kadar yolu var.
Kim gol atacak, kim Başakşehir'in ataklarını durduracak? Bugün seri bitmezse sonsuzluğa kadar yolu var.
Bugünkü maçı kazanmamız için şu malum seri dışında bir neden göremiyorum Böyle bir seri oluşmasında ligdeki rakiplerimizin beceriksizliği de büyük etken tabi. Bak Avrupa'ya. Bırak yenilmeme serisini, gol bile atamıyoruz oradaAdem BIG atar Muslera tutar bam bam bam yeneriz...
Bugünkü maçı kazanmamız için şu malum seri dışında bir neden göremiyorum Böyle bir seri oluşmasında ligdeki rakiplerimizin beceriksizliği de büyük etken tabi. Bak Avrupa'ya. Bırak yenilmeme serisini, gol bile atamıyoruz orada
Takım da beni utandırmak için müthiş pozitif bir futbol oynuyor maşallah...Bak bak, vermiş yine bol bol olumsuzu, negatifi...
Takım da beni utandırmak için müthiş pozitif bir futbol oynuyor maşallah...
Bonasera, Bonasera.
– Bana bu kadar saygısızca davranmana sebep olacak ne yaptım?
-Eğer bana dostça gelseydin, kızını mahveden o pislik daha bugünden acı çekiyor olacaktı.
Senin gibi dürüst bir adamın düşmanlarını ben de düşman belleyecektim. ve o zaman, senden korkacaklardı.
Maçtan daha büyük olay 😱 Bize mi geliyor.
İki vasat aynı karede.
Şu anki halleri için konuşacaksak ikisi de vasat bile değil. İki bitik aynı karede daha doğru olur.İki vasat aynı karede.
Maçtan daha büyük olay 😱 Bize mi geliyor.
İkisinden de bi cacık olmaz..Şu anki halleri için konuşacaksak ikisi de vasat bile değil. İki bitik aynı karede daha doğru olur.
Teknik-taktik bildiğimin farkındaydım fakat bu kadarını da beklemiyordum.