🟡🔴 Galatasaray - Genel Sohbet & Transfer Konusu | ⭐️⭐️⭐️⭐️

Akşam akşam tedirgin oldum halen KAP gelmemesine. Lemina neyse de Falcao konusunda bir problem çıkarsa, sağlık kontrolünden filan geçememişse çok büyük bir yıkım olur psikolojik olarak, o kadar sevincin kutlamanın üstüne olası bir kötü haber hem taraftarı yıkar hem de takımın konsantrasyonunu sıfırlar... Demeyin öyle düşünmek bile istemiyorum kesin kötü bir şey oldu 2 saat kaldı adamlar halen açıklamadı off off.. :( :(

@Sherlock @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai @DarkLegenD

• Güldürdün
Reactions: Sherlock and Bully
Akşam akşam tedirgin oldum halen KAP gelmemesine. Lemina neyse de Falcao konusunda bir problem çıkarsa, sağlık kontrolünden filan geçememişse çok büyük bir yıkım olur psikolojik olarak, o kadar sevincin kutlamanın üstüne olası bir kötü haber hem taraftarı yıkar hem de takımın konsantrasyonunu sıfırlar... Demeyin öyle düşünmek bile istemiyorum kesin kötü bir şey oldu 2 saat kaldı adamlar halen açıklamadı off off.. :( :(

@Sherlock @MasacRE @Bully @Maskeli Fedai @DarkLegenD

İkisi de attı resmi imzaları, kudurtuculuk seviyesi yüksek bir video ile duyuracaklarmış transferleri. Sıkıntı yok yani. :A

71053

71054

71055

• Beğendim
Reactions: MEnes and Sherlock
1 milyon kiralama bedeli, 2 milyon maaş oldukça güzel bir rakam Premier lig kalitesinde bir isim için. Meşiktaşım bu transferden pahalı diye vazgeçmemiş miydi? Zaten adam hakkında ne öğrendiysek Beşiktaş’lılar tarafından öğrendik :A @DarkLegenD @Sherlock

Önce Juventus’a yaklaşık 10 milyon Euro’ya, ardından bir Premier Lig takımına yaklaşık 20 milyon Euro’ya transfer yapmış bir adamı bu bedellere kiralamak büyük iş. Yönetim beni şaşırtmaya devam ediyor. Üstelik hem Nzonzi’yi, hem Seri’yi, hem Belhanda’yı yedekleyebilecek bir oyuncu. Muazzam...

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski