Royal_Highness Konu Sahibi Favori Üye Katılım 4 Mart 2023 Mesajlar 4,487 Reaksiyon puanı 4,402 Puanı 400 Konum Eskişehir Pazar saat 22:40'de #21 cokiyitvci' Alıntı: Onlar da çok komik. Böyle konu nereden aklına geldi? Genişletmek için tıkla ... X'te gördüm birkaç tanesini ve komik geldi Sonra internette araştırarak diğerlerini de buldum ve forum halkı da görmeli diye düşünerek konu açtım
cokiyitvci' Alıntı: Onlar da çok komik. Böyle konu nereden aklına geldi? Genişletmek için tıkla ... X'te gördüm birkaç tanesini ve komik geldi Sonra internette araştırarak diğerlerini de buldum ve forum halkı da görmeli diye düşünerek konu açtım
cokiyitvci Favori Üye Katılım 30 Haziran 2011 Mesajlar 35,521 Reaksiyon puanı 15,536 Puanı 1,060 Yaş 28 Pazar saat 22:47'de #22 Royal_Highness' Alıntı: X'te gördüm birkaç tanesini ve komik geldi Sonra internette araştırarak diğerlerini de buldum ve forum halkı da görmeli diye düşünerek konu açtım Genişletmek için tıkla ... Çok iyi düşünmüşsün. Reactions: Royal_Highness
Royal_Highness' Alıntı: X'te gördüm birkaç tanesini ve komik geldi Sonra internette araştırarak diğerlerini de buldum ve forum halkı da görmeli diye düşünerek konu açtım Genişletmek için tıkla ... Çok iyi düşünmüşsün.