işte seni buyüzden seviyoruzarkadaşlarının kıymetini biliyorsun
Aa başladı Yasak Elma
Ay izliyor musun
Yasak Elma mı? 😱 @Dosi hanımın canlı canlı Yasak Elma izlediğine mi şaşırayım, konumda bu dizinin konuşulduğuna mı...
işte seni buyüzden seviyoruzarkadaşlarının kıymetini biliyorsun
Aa başladı Yasak Elma
Ay izliyor musun
Körle yatan şaşı kalkar demişlerYasak Elma mı? 😱 @Dosi hanımın canlı canlı Yasak Elma izlediğine mi şaşırayım, konumda bu dizinin konuşulduğuna mı...
Aynen toplamda 12 bölüm olması da cezbetti zaten.Yarıyıl tatili için epey ideal bir seçimdi.
Dediğin gibi her bölümü film tadındaydı, ben de efsane olarak anacağım her zaman.Mycroft da çok iyiydi aynen, enteresan bir karakterdi o da. Sherlockla diyalogları keyif veriyordu.
Yeni sezonun çıkacağı yok ama insan bekliyor işte.Dizinin sevenlerinin mood aynen böyle.
Aradan 1 sene geçmiş, notlarıma bi bakayım öyle dönüş yapayım sana Enes'im.Detaylıca konuşuruz.
Umrumda değil.Birinci cümlen kesinlikle doğru, ikinci cümlen ise kanımı dondurdu kesinlikle.
KaçarmıAy izliyor musun
Yasak Elma'ya daha bu eylülde başladım ve ogün bugündür TV'den canlı izliyorum tek sahnesini bile kaçırmadan ve sıkılmadanYasak Elma mı? 😱 @Dosi hanımın canlı canlı Yasak Elma izlediğine mi şaşırayım, konumda bu dizinin konuşulduğuna mı...
Zamanla reytingi iner, meraktan bakıldı, ben bile izlemek zorunda kaldım evde açtılar diye.
Bu akşam neyseki Yasak Elma varda açılmaz bizde@alperuz
eski Survivor izleyicisiyim ama bu sene izlemek istemiyorum🙄
İşte gerçek Yasak Elma seyircisi... Endo ve Yıldız sarılıyor şu an sanaKaçarmıDiziye iyi odaklanayım diye foruma girmedim
Yasak Elma'ya daha bu eylülde başladım ve ogün bugündür TV'den canlı izliyorum tek sahnesini bile kaçırmadan ve sıkılmadan@alperuz
Niye şaşırdın 😱 daha sabah söz ettim izleyeceğimi ve Survivor'u izlememe engel oldu işte👇
Bende reklam arasında girdimKaçarmıDiziye iyi odaklanayım diye foruma girmedim
Yasak Elma'ya daha bu eylülde başladım ve ogün bugündür TV'den canlı izliyorum tek sahnesini bile kaçırmadan ve sıkılmadan@alperuz
Niye şaşırdın 😱 daha sabah söz ettim izleyeceğimi ve Survivor'u izlememe engel oldu işte👇
Reklam arası girersem çikamam deyip girmedim ve iyikide girmedim. Dağ gibi bildirim birikmişBende reklam arasında girdim
Ben birikmesin diye girdimReklam arası girersem çikamam deyip girmedim ve iyikide girmedim. Dağ gibi bildirim birikmiş
haha, o da başka bir bakış açısı tabikiBen birikmesin diye girdim
Bugünlerde formundasın maşallah diyelimhaha, o da başka bir bakış açısı tabikiama kaç zamandır bu denli toplu bildirim olmuyordu, belkide fazla aktif oluyordum ondan. Son günlerde 3-4 saat ara nadiren oluyor
Maşallah demesende olur, rahatsızım kendimdenBugünlerde formundasın maşallah diyelim
Olsun burada olman bize iyi geliyorMaşallah demesende olur, rahatsızım kendimden
Şu aralar kaldırım mühendisiyim ve havalarda soğuk olunca evde tıkılı kalıp foruma damlıyorum, sonuç ortada
Benide siz çekiyorsunuz forumaOlsun burada olman bize iyi geliyor
Saçmalama bir yere gitme sakınBenide siz çekiyorsunuz forumabazen alıp başımı gidesim var ama en fazla 1 hafta falan uzak durabiliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?