🕵 Doğum Günün Kutlu Olsun Sherlock Bey! 🕵

Reactions: Dosi and serhatt

Yeni sezon çıkmayacak gibi ya, Benedict abimiz projeden projeye koşuyor. Adamın önü açıldı, sattı güzelim diziyi.
Keşke bir sürpriz yapıp en azından özel bölüm falan yayınlasalar ama nerdeeeeee.

Aynen baya olmuş Kaan'ım, sen sanatsever adamsın önemli notlar almışsındır.
O notlar üzerinden konuşmak daha iyi olacaktır dediğin gibi.

Reactions: Bully
@Sherlock 41'den sonra 21
bir kaç saat girmiyoruz dünyanın bildirimi geliyor, forum baya hareketli demek ki bugün

Reactions: Sherlock
Kaçarmı
Diziye iyi odaklanayım diye foruma girmedim

Yasak Elma mı? 😱 @Dosi hanımın canlı canlı Yasak Elma izlediğine mi şaşırayım, konumda bu dizinin konuşulduğuna mı...
Yasak Elma'ya daha bu eylülde başladım ve ogün bugündür TV'den canlı izliyorum tek sahnesini bile kaçırmadan ve sıkılmadan
@alperuz
Niye şaşırdın 😱 daha sabah söz ettim izleyeceğimi ve Survivor'u izlememe engel oldu işte
👇

Zamanla reytingi iner, meraktan bakıldı, ben bile izlemek zorunda kaldım evde açtılar diye.
Bu akşam neyseki Yasak Elma varda açılmaz bizde
@alperuz
eski Survivor izleyicisiyim ama bu sene izlemek istemiyorum🙄

İşte gerçek Yasak Elma seyircisi... Endo ve Yıldız sarılıyor şu an sana

Reactions: Dosi
Bende reklam arasında girdim

Ben birikmesin diye girdim
haha, o da başka bir bakış açısı tabiki
ama kaç zamandır bu denli toplu bildirim olmuyordu, belkide fazla aktif oluyordum ondan. Son günlerde 3-4 saat ara nadiren oluyor

Reactions: serhatt
haha, o da başka bir bakış açısı tabiki
ama kaç zamandır bu denli toplu bildirim olmuyordu, belkide fazla aktif oluyordum ondan. Son günlerde 3-4 saat ara nadiren oluyor
Bugünlerde formundasın maşallah diyelim

Bugünlerde formundasın maşallah diyelim
Maşallah demesende olur, rahatsızım kendimden

Şu aralar kaldırım mühendisiyim ve havalarda soğuk olunca evde tıkılı kalıp foruma damlıyorum, sonuç ortada

Reactions: serhatt