🕵 Doğum Günün Kutlu Olsun Sherlock Bey! 🕵

kanını donduracak örneklerle getirtme beni bence
bu konuda ben haklıyım
Dediğin şeyin genel konumuzla alakası olmadığı için çok da şaapma bence.
Günün sonunda vardığımız şey benim bundan sonra şöyle minimum 4 5 aylık süreçte sadece kendimi öveceğim durumu...

Reactions: Dosi
Benim 5. yıl kutlama konum? mart ayında

Reactions: MEnes
Benim 5. yıl kutlama konum? mart ayında
Hmmmmm bilemedim şimdi. 4 5 ay ilk söyleyişte az gibi gözüktü ama çokmuş gerçekten...
Kimseyi sıvamadan sadece kendimi sıvayarak geçecek gibi değil sanki.
Ama bilemiyorum zamanı gelince bakacağız duruma göre...

Reactions: blacklion and Dosi
2-3 fotoğraf atmışlığım var zamanında fakat günyüzüne çıkarman için internetin derinlerine inmen gerekir.

Kiminle nerede görüşmüşüm?
öyle bir sayfa kesfettimki zamaninda profilimdeki silinen mesajlarımıda ayni yalın haliyle gösteriyor
yani hiç birşey tamamiyle silinmiyot Dark bey

keşfetmeme vesile olan arkadaşıma selam olsun

Denizli Aydın taraflarında birileriyle diye duymuştum

Reactions: DarkLegenD
Ah ben bunu olumlu olarak alıyorum
Kendinide bol bol sıvayabilirsin sorun değil, kendine %90 bana ise %10' a razıyım

Reactions: MEnes
Kim salladıysa iyi sallamış.
2016 veya 2017 yilınin başlarında öyle bir konuşmayı hatırliyor gibiyim, benim hiç muhabetim olmayan bir üye ile görüştüğünüzu belirten bir yorum geliyor aklıma
sonra yine o çevrelerde biri daha birlikte bulusacağınız zaman biriniz gelmemezlik yapmışsıniz ve o belkide sendin. Aklımda kalan bu

Görüşme olmadı ama görüşme ayarlamaya çalışmaya çalışmıştık, yani hiç çabalamamıştık.

Görüşme olmadı ama görüşme ayarlamaya çalışmaya çalışmıştık, yani hiç çabalamamıştık.
vay be bak işte taaaa 3 sene öncesi aklımda

Ozamanlar Ferdi'den dolayı muhabettimiz olduğu için demek ki mesajlarına bakmışlığım var