🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

İlkini tam anlamadım (anlaştık olarakta anlayabilirim
) İkinci ise sevildin demek
@Tolstoyevski kolay dil dedi baksana
Ama nasip olursa istiyorum İskandinavyayı görmek... Hayırlısı ya...Dünya küçük... Takarım koluma @Tolstoyevski gelirim ama gelene kadar uçakta anlatabileceği binbir seneryo ile nasıl bir yolculuk olur orasını bilemiyorum

Bilmiyorum yok mu? Sanki @Araf öyle birşey demişti konuda, yoksa başkasımı :S
Takas sistemi nasıl olur? Sen onun oyuncusunu, o senin oyuncunu alır ve aldığınız oyuncular yüksek bonservis bedeliyle değil, kendi değeriyle olur. Yani aslında takas diye bir şey yok, sadece siz yaparsanız oluyor.

Reactions: Dosi
Bilmiyorum yok mu? Sanki @Araf öyle birşey demişti konuda, yoksa başkasımı :S
Hayır yok bence, belki o aynı fiyatla alıp satmayı kastetmiştir Yoksa gözüme hiç takılmadı takaslama seçeneği

Ben forvet satacağım defansa ihtiyaç var. Eğer sende de durum tam tersiyse halledilir bir şekilde eğer değerleri de benzerse.

Reactions: Dosi
Hahah
ya düşersek, gittiğimizde ya bizi almazlarsa. Ya başımıza birşey gelirse der sende vazgeçersin
@Tolstoyevski

Defansım çok ve 1 forvet eksiğim var. Olabilir

Reactions: Tolstoyevski
Ama kasada para yoksa olmuyor mu?

Sonra uçaktayken dünyada nükleer bir felaket meydana gelir, güneş filan derken uçakta mahsur kalırız.
@Dosi

Reactions: The_Erinch and Dosi
Hahah
ya düşersek, gittiğimizde ya bizi almazlarsa. Ya başımıza birşey gelirse der sende vazgeçersin
@Tolstoyevski

Düşüp de kurtulursak sıkıntı yok, Lost eğitimimiz var...
Lost demişken...

Bu arada maşallah benden önce karamsarlık senaryoları yazmışsın üzüm üzüme baka baka artık, ben de yazdım ama birkaç saniye önce davranmış @Dosi
😱 @The_Erinch