🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

İsveççe çok sor dil. Biz Türkçe'den anlaşmaya bakalım
ama bunu tekrar söyleyeyim gerçekten söylemek istediklerimi ve anlatmaya çalıştıklarım farklı olabiliyor. İfade etmekte zorlanıyorum
İsveçce en kolay dillerden biriymiş zamanında araştırma yapmıştım. Almanca ve İspanyolcaya göre. Çok daha kolay olduğu gözlemlenmiş ancak getirisi olmayan bir dil tıpkı Türkçe gibi, Avrupa’da sadece İsveç’te işe yarar başka da bir faydası olmaz anlatıldığı kadarıyla. Hatta İsveç’te bile olmazsa olmaz değilmiş İngilizce kullanımının yaygın olmasından.

Reactions: The_Erinch and Dosi
İsveççe ile İzlanda Norveç Danimarka ve Finlandya da iş yaparsın hatta Finlandya en rahat yer çünkü onların ikinci ana dilleridir. Okulda zorunlu ders ve resmi yerlerde herkes konuşmak zorunda😊

Reactions: Tolstoyevski
İsveççe ile İzlanda Norveç Danimarka ve Finlandya da iş yaparsın hatta Finlandya en rahat yer çünkü onların ikinci ana dilleridir. Okulda zorunlu ders ve resmi yerlerde herkes konuşmak zorunda😊
İskandiavya için öyle tabi ama kalifiyeli olmak lazım. Tıp ya da ileri mühendislik gibi Yoksa sadece dil bileni kim ne yapsın.

Reactions: Dosi
Manchester City. Normalde en güçlü takım ama bilgisayar yönettiği için acımaman gerekiyor, ben de Liverpool ile yapacağım o da bilgisayar ama deplasman.
Şuan futbolcularım moralmen çöktüler. Bilgisayarı bile yenemeyiz
transfere ihtıyacımız var. Babası yedeğe alacağım. 2 gün üst üste 8 gol yedi

Reactions: Tolstoyevski
Ama son konunu hediye vermeden açtırdın. Bir dahakine 2 katı getireceğim aç konuyu dedin
toplamda 3 konumu es geçtin
İşte öyle deyip hediye vermedim. O yüzden sen de bana kutlama konusu açma, ödeşelim bu şekilde

75 sayfa yorum var konunuzda Dosi hanım. Bunun yanında hediyelerin lafı bile edilemez...
Haklısın. Tam onu yazacaktım . Konunun başlarında da goygoylarınız yeterli demiştim. Bakma şuanki sitemine. Her kutlama konumda çok iyi goygoylar dönmekte. Bu kez ki rekor oldu. Şanslıyım

Reactions: MasacRE
Haklısın. Tam onu yazacaktım . Konunun başlarında da goygoylarınız yeterli demiştim. Bakma şuanki sitemine. Her kutlama konumda çok iyi goygoylar dönmekte. Bu kez ki rekor oldu. Şanslıyım
Oh iyi kurtardık
O zaman bundan sonra konular senden, içerisinde goygoylar bizden

Reactions: MEnes and Dosi
Şuan futbolcularım moralmen çöktüler. Bilgisayarı bile yenemeyiz
transfere ihtıyacımız var. Babası yedeğe alacağım. 2 gün üst üste 8 gol yedi
Hiç sorma benim de üç gündür tek futbolcu satılmadı ve iflas noktasına geldim, neden fakir kulüplere böyle yapıyorlar anlamadım

Oh iyi kurtardık
O zaman bundan sonra konular senden, içerisinde goygoylar bizden
Yaaaaa! Her ufak cümlemde kendinize pay biçmekte üstünüze yok
tamam goygoyu eksik etmeyin
@Sherlock gidip bildiri falan işine girmişti. Böyle kolay yoldan haledebilirdi senin gibi

Reactions: MasacRE