Osm futbol hariç her şeye benziyor maalesef orda iddialı değilimKeşke bu taktiğini OSM de gösteren.
Ana!!!!!! ben orayı unuttum 😱 yeni diziliş oyuncu yer değiştirme yapmadım oyun öncesi 😱 @Tolstoyevski
@Turkuazz
Osm futbol hariç her şeye benziyor maalesef orda iddialı değilimKeşke bu taktiğini OSM de gösteren.
Ana!!!!!! ben orayı unuttum 😱 yeni diziliş oyuncu yer değiştirme yapmadım oyun öncesi 😱 @Tolstoyevski
@Turkuazz
İsveçce en kolay dillerden biriymiş zamanında araştırma yapmıştım. Almanca ve İspanyolcaya göre. Çok daha kolay olduğu gözlemlenmiş ancak getirisi olmayan bir dil tıpkı Türkçe gibi, Avrupa’da sadece İsveç’te işe yarar başka da bir faydası olmaz anlatıldığı kadarıyla. Hatta İsveç’te bile olmazsa olmaz değilmiş İngilizce kullanımının yaygın olmasından.İsveççe çok sor dil. Biz Türkçe'den anlaşmaya bakalımama bunu tekrar söyleyeyim gerçekten söylemek istediklerimi ve anlatmaya çalıştıklarım farklı olabiliyor. İfade etmekte zorlanıyorum
Evet tek maç usulü olduğu için elendin, bir sonraki kupa haftasında dinleneceksin.Şimdi elendim ben de demi?
Yine yenilmişimOsm futbol hariç her şeye benziyor maalesef orda iddialı değilim
İsveççe ile İzlanda Norveç Danimarka ve Finlandya da iş yaparsın hatta Finlandya en rahat yer çünkü onların ikinci ana dilleridir. Okulda zorunlu ders ve resmi yerlerde herkes konuşmak zorunda😊İsveçce en kolay dillerden biriymiş zamanında araştırma yapmıştım. Almanca ve İspanyolcaya göre. Çok daha kolay olduğu gözlemlenmiş ancak getirisi olmayan bir dil tıpkı Türkçe gibi, Avrupa’da sadece İsveç’te işe yarar başka da bir faydası olmaz anlatıldığı kadarıyla. Hatta İsveç’te bile olmazsa olmaz değilmiş İngilizce kullanımının yaygın olmasından.
O kim? Bilgisayar değilse zorEvet tek maç usulü olduğu için elendin, bir sonraki kupa haftasında dinleneceksin.
Yarın City’i farklı Bir şekilde yen de haftaların acısını çıkar
İskandiavya için öyle tabi ama kalifiyeli olmak lazım. Tıp ya da ileri mühendislik gibi Yoksa sadece dil bileni kim ne yapsın.İsveççe ile İzlanda Norveç Danimarka ve Finlandya da iş yaparsın hatta Finlandya en rahat yer çünkü onların ikinci ana dilleridir. Okulda zorunlu ders ve resmi yerlerde herkes konuşmak zorunda😊
Manchester City. Normalde en güçlü takım ama bilgisayar yönettiği için acımaman gerekiyor, ben de Liverpool ile yapacağım o da bilgisayar ama deplasman.O kim? Bilgisayar değilse zor
Şuan futbolcularım moralmen çöktüler. Bilgisayarı bile yenemeyizManchester City. Normalde en güçlü takım ama bilgisayar yönettiği için acımaman gerekiyor, ben de Liverpool ile yapacağım o da bilgisayar ama deplasman.
İşte öyle deyip hediye vermedim. O yüzden sen de bana kutlama konusu açma, ödeşelim bu şekildeAma son konunu hediye vermeden açtırdın. Bir dahakine 2 katı getireceğim aç konuyu dedintoplamda 3 konumu es geçtin
Açmayacağım zaten. Kendimede açmayacağımİşte öyle deyip hediye vermedim. O yüzden sen de bana kutlama konusu açma, ödeşelim bu şekilde
Kendinize açın Dosi hanım, @Turkuazz ın hediyelerinden mahrum bırakmayın kendiniziAçmayacağım zaten. Kendimede açmayacağım
Yok ya saldım....Kendinize açın Dosi hanım, @Turkuazz ın hediyelerinden mahrum bırakmayın kendinizi
75 sayfa yorum var konunuzda Dosi hanım. Bunun yanında hediyelerin lafı bile edilemez...Yok ya saldım....
Moral 0
Heves 0
İstek 0
Tebrikler 👏
Haklısın. Tam onu yazacaktım . Konunun başlarında da goygoylarınız yeterli demiştim. Bakma şuanki sitemine. Her kutlama konumda çok iyi goygoylar dönmekte. Bu kez ki rekor oldu. Şanslıyım75 sayfa yorum var konunuzda Dosi hanım. Bunun yanında hediyelerin lafı bile edilemez...
Oh iyi kurtardıkHaklısın. Tam onu yazacaktım . Konunun başlarında da goygoylarınız yeterli demiştim. Bakma şuanki sitemine. Her kutlama konumda çok iyi goygoylar dönmekte. Bu kez ki rekor oldu. Şanslıyım
Hiç sorma benim de üç gündür tek futbolcu satılmadı ve iflas noktasına geldim, neden fakir kulüplere böyle yapıyorlar anlamadımŞuan futbolcularım moralmen çöktüler. Bilgisayarı bile yenemeyiztransfere ihtıyacımız var. Babası yedeğe alacağım. 2 gün üst üste 8 gol yedi
Yaaaaa! Her ufak cümlemde kendinize pay biçmekte üstünüze yokOh iyi kurtardıkO zaman bundan sonra konular senden, içerisinde goygoylar bizden
Seninle olmadı takas yapalımHiç sorma benim de üç gündür tek futbolcu satılmadı ve iflas noktasına geldim, neden fakir kulüplere böyle yapıyorlar anlamadım
gick med påİsveççe çok sor dil. Biz Türkçe'den anlaşmaya bakalımama bunu tekrar söyleyeyim gerçekten söylemek istediklerimi ve anlatmaya çalıştıklarım farklı olabiliyor. İfade etmekte zorlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?