MaşallahEe geçtimi eline para:
Lise zamaıçnı stajerlik yaptığımda ilk paramla bilgisayar almıştımöğretmenlikten aldığım ilede araba almıştımtaksitini yakın zamanda bitirdim
İlk para insanın kendine güvenini artırıyor
MaşallahEe geçtimi eline para:
Lise zamaıçnı stajerlik yaptığımda ilk paramla bilgisayar almıştımöğretmenlikten aldığım ilede araba almıştımtaksitini yakın zamanda bitirdim
İlk para insanın kendine güvenini artırıyor
Ne kadar linç etsen haklısın. Buyur
Eyvaaaaah adaşım, sen yandın artık... Sen bittin artık... @SherlockNe kadar linç etsen haklısın. Buyur
Yine geldi ısrarcıyevskiBizde tek yok ısrar var sonuçta... Bu reddededilemez teklifin üstüne söz söylemek düşmez..
Daha ötesi yok gerçekten... O ısrar her daim orada duracak...Bizde tek yok ısrar var sonuçta... Bu reddededilemez teklifin üstüne söz söylemek düşmez..
Eyvaaaaah adaşım, sen yandın artık... Sen bittin artık... @Sherlock
İyi değilim normal değilim, kaç buradan... Kaçman gerekiyor hemen...Kendi kendimi banlama butonunu arıyorum şu an...
Mikasa demişken Mikasa’nın aslında Japonya’daki bir dağın yerel adı olduğunu biliyor muydun?Zaten artık hızınıza yetişemiyorum, avatarlar hep aynı forum da kafayı yedi hepten.Sen iyisi mi uzun soluklu bir avatara dönüş yap tekrardan.MIKASA'yı tekrar getirebilirsin hatta...@Tolstoyevski
İyi değilim normal değilim, kaç buradan... Kaçman gerekiyor hemen...
Bilmiyordum elbette ama öğrenmek iyi oldu...Mikasa demişken Mikasa’nın aslında Japonya’daki bir dağın yerel adı olduğunu biliyor muydun?Bu epik bilgi Türkiye’de pek bilinmez...@Dosi
Mikasa demişken Mikasa’nın aslında Japonya’daki bir dağın yerel adı olduğunu biliyor muydun?Bu epik bilgi Türkiye’de pek bilinmez...@Dosi
Ya sizin kredi kartı sisteminiz bana çok saçma gelmekte. Bizde hesabında 0 kalırs katiyen Alışveriş yapamazsın oyüzden kredi kartı borcu diye bir şey yok bizde 😊MaşallahGeçti 4.5k 2 ayda1.5k kredi kartı borcuna gitti 1.2k telefona falan derken bi şey kalmadı
Aynı zamanda Eren’in Türk kökenli olduğunu biliyor muydun....Bilmiyordum elbette ama öğrenmek iyi oldu...
Ya sizin kredi kartı sisteminiz bana çok saçma gelmekte. Bizde hesabında 0 kalırs katiyen Alışveriş yapamazsın oyüzden kredi kartı borcu diye bir şey yok bizde 😊
İngilizce yazsaydın. Belki anlamıyor TürkçeHoş geldiniz, @Dosi hanıma hediye vermek istemez misiniz? @customized tshirt
Benim 2 kredi kartım vardı üniversitede 1000 liralık borçların hep asgari olanını yani 300 lirasını öderdimYa sizin kredi kartı sisteminiz bana çok saçma gelmekte. Bizde hesabında 0 kalırs katiyen Alışveriş yapamazsın oyüzden kredi kartı borcu diye bir şey yok bizde 😊
Bir de savaş gemisi Mikasa varmış, belki “animedeki” ismi bundan esinlenilmiştir.Mikasa top adı değil miydi kardeşim, burada yalan yanlış bilgi vermeyin lütfen.
Hahhaa sen @MEnes yen kaçmaya çalış. Niye mesajlarıma bakıyorsunBir kredi kartı sistemimizi gömmediğiniz kalmıştı Dosi hanım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?