Kısmet...Beraberliği zorlayacağız. Olmadı 3 golden fazla yememeye çalışacağız
Kısmet...Beraberliği zorlayacağız. Olmadı 3 golden fazla yememeye çalışacağız
Benim kalecim iyi ama olmuyor 😏benim kaleci yüzünden oldu @Dosi
Maalesef....Kısmet...
Önce bir düzel eski sen ol, sonra maşallah deriz niye demeyelim...Sizler bana maşallah derseniz düzelirim belki
Bugünden yavaş yavaş çalışmalara başladımÖnce bir düzel eski sen ol, sonra maşallah deriz niye demeyelim...
Zaten artık hızınıza yetişemiyorum, avatarlar hep aynı forum da kafayı yedi hepten.Bugünden yavaş yavaş çalışmalara başladımSurvivor'da avatar değiştirip 1-2 troll yapayım sonra uzun soluklu bir avatara dönerim
Belkide günlük avatar değiştirmekten dengem şaştı
Aynen hedefimde o avatar var. OSM'de oydu ama baktım tee Brezilyalardan millet bana yazmaya başladı civcive geçtimZaten artık hızınıza yetişemiyorum, avatarlar hep aynı forum da kafayı yedi hepten.Sen iyisi mi uzun soluklu bir avatara dönüş yap tekrardan.MIKASA'yı tekrar getirebilirsin hatta...@Tolstoyevski
Hediye gelinmeyecekse Kutlama konusunun anlamı kalmıyor... kökten çözüm
Oha salisesinde damladın
Eskiden rahatsız olurdun izlendiğin için. Demek ki artık hoşuna gidiyor
Şuan sakin olup ikide bir dayatmadığıma göre bilki SABAR dolu boştan dolayıBizim değerli yorumlarımız ve bitmek bilmeyen SABAR dolu boşumuzdan daha büyük hediye mi var...
Oha salisesinde damladın
Geçen @xdragxx önerdim onu sarmamış Sherlock 😱Baktım rahatsız olsam bile duracak gibi değilsiniz, zevk almaya başladım bu durumdan.
Malum 10 bildirimden 5ini es geçiyorsun. İşi sağlama almak istedimNe sandın... Unuttuğumu mu yoksa...
Şuan sakin olup ikide bir dayatmadığıma göre bilki SABAR dolu boştan dolayı
Durmak yok boş yapmaya devam
Siz kullanınca ben de otomatikmen kullanıyorumSABAR dolu boşun olduğu yerde küslük falan olmaz zaten.
Daha ne kadar "" bunu kullanmaya devam edeceksin...
Bana da yenil bi zahmet
Dün 4-0 yenilmişiz ama rakip sağlam gerçi. Daha da puan kayıpları bekliyor. Hedeften düşmediğim sürece sıkıntı yok
@xdragxx ve @emreemreu ve @pompy gerimizde. Bununla avunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?