Yoo güzeldi de ama madem güzel bulmadın niye hediye ettinAnkara manzarası güzel bir hediye değildi zaten
Güzel ama daha güzel bi hediye olabilirdi yaniYoo güzeldi de ama madem güzel bulmadın niye hediye ettin
Aa doğru ben de önerdimGüzel ama daha güzel bi hediye olabilirdi yani
Yeni hediyem Fight Club film müziği olsun. Bu hafta sen bana ben sana bir Brad Pitt filmi önerdik ve izledik sonuçta
Bu sorunu bu konuda kim görebilir kiDepriden dolayı saçlarında beyazlama olan var mı?
Tolsto da biraz depriBu sorunu bu konuda kim görebilir kiyanlış yerde soruyorsun
Ve cevabım hayır
Ozaman onu etiketleyip sorabilirdin @Tolstoyevski . Bu arada @MEnes 'in saçlar baya beyaz ama depri nedeniyle mi bilemiyorumTolsto da biraz depri
Aman sizde olsa da bi şey olmaz iki boyayla halledersinizBu sorunu bu konuda kim görebilir kiyanlış yerde soruyorsun
Ve cevabım hayır
Erkeklerde boyalıyorAman sizde olsa da bi şey olmaz iki boyayla halledersinizBiz erkekler napalım
Onunla uğraşması benim için dert ama gidişat boyamayı gösteriyorErkeklerde boyalıyorben saçıma hiç sürmedim
Yahu şimdiden böyleyseniz o O oOnunla uğraşması benim için dert ama gidişat boyamayı gösteriyor
Bembeyaz gezemem mlsfYahu şimdiden böyleyseniz o O o
Boşver doğallık herzaman iyidir
Ben de Fight Club indiriyorum canım çekti
O kadarda değildir yoksa? 😱Bembeyaz gezemem mlsf
Yok daha o kadar değil abartıyorum
Benden mi söz ediyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?