Bu arada @Tolstoyevski size sinirlenmiş Şerlok beyciğim, sanırım Hainevski ismiyle o da kayıt yaptırmak istiyorduAynen öyle Utku beyciğim, ikinci bir emre kadar bu bildiri geçerli artık.
Bu arada @Tolstoyevski size sinirlenmiş Şerlok beyciğim, sanırım Hainevski ismiyle o da kayıt yaptırmak istiyorduAynen öyle Utku beyciğim, ikinci bir emre kadar bu bildiri geçerli artık.
Resmen ihanete uğrayıp dışlanmışız yine, yeni ve yeniden.... Hiç izimiz kalmamışsa bize müsade, bizim kumar burada biter....
Can sıkıcıYok ya en son benden vazgeçmişti
Vay Hainku vay, neler yapmışsın yine...
ortalık karışıyorResmen ihanete uğrayıp dışlanmışız yine, yeni ve yeniden.... Hiç izimiz kalmamışsa bize müsade, bizim kumar burada biter....
Bu arada @Tolstoyevski size sinirlenmiş Şerlok beyciğim, sanırım Hainevski ismiyle o da kayıt yaptırmak istiyordu
Hainlock değil miydin? C Harfi yok bu kezÖyle bir şey yazmıyor, montaj yapmayın Hainsi hanım...
Hainlock değil miydin? C Harfi yok bu kez
yetmiyormuşcasına ekibe başkalarını katıyorsunAhahahaha.Sen genelde sorgusuz sualsiz hediyeni verdiğin için eklemedim, ancak eylemimize katılım göstermek istiyorsan hemen ekleyebilirim.
BuCan sıkıcı)
Oha ben unuttum @MEnes te hediye vermemişti hemen editliyeyim 😱Ahahahaha.Sen genelde sorgusuz sualsiz hediyeni verdiğin için eklemedim, ancak eylemimize katılım göstermek istiyorsan hemen ekleyebilirim.
yetmiyormuşcasına ekibe başkalarını katıyorsun
Yok kalBuda geldiğine göre ben yavaş yavaş uzaklaşayım buradan
https://twitter.com/x/status/935924076748537856
Ben kaç kere lock dedim hiç uyarmadınız 😱Hain versiyonumun ismini bile yanlış yazdınız Dosi hanım... Üzücü...
sizi ikna etmeye çalışıyorken ekibe dahil mi korkulur sizin ekibten kaçıyorumGelmek ister misin sen de?Nasılsa 10 yıllık hediyeyi vermişsin.
Asabarist olmama rağmen çok yerinde bir bildiri olmuş.@Turkuazz'ın 10 yıllık hediye verme işini tek mesajda halletmesi üzerine yayınlanan bildiridir:
Ekli dosyayı görüntüle 84190
@MEnes @MasacRE @Maskeli Fedai
Senden beklenen hareket :SAsabarist olmama rağmen çok yerinde bir bildiri olmuş.
İsim hatası mühimHain versiyonumun ismini bile yanlış yazdınız Dosi hanım... Üzücü...
Ben kaç kere lock dedim hiç uyarmadınız 😱
İsim hatası mühim
Asabarist olmama rağmen çok yerinde bir bildiri olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?