3. sezon 10. bölümü bitirmişsin be adam, kendi çok farklı sanki.
Onlar tavşandı, sen kaplumbağa ama bu masaldaki gibi beklemedi bu tavşanlar.İzlememiş olsam da BSG macerasından sonra bunlarla dizi izlenmeyeceğini anladım. Onlar uçar giderlerdi, biz kalırdık arkada@MEnes
Ben hediye işini saldımBenim önerim son derece uygulanabilir duruyor bence Dosi hanım... Hatta arttırıyorum... Eğer Dark izlemeye başlarsanız bütün yoldaşlarım size hediye verecekmiş.@MasacRE @Maskeli Fedai @MEnes
@MasacRE 3 kutlama konudur birşey hediye etmiyor. Aliştımİşte salmamış olacaksın, birbirinden SABARSAL hediyelerle donatacaklar burayı.
Ben severim YK yi. Dinle ve yorumla
BluTV'ye gelmesini bekliyorum ben.Ne zaman "The Wire" isimli diziye başlıyoruz bu arada?@MEnes @Maskeli Fedai @Tolstoyevski @bazinga
Ah Hainku ah... @MasacRE
@MasacRE 3 kutlama konudur birşey hediye etmiyor. Aliştımbu arada size birşey itiraf edeceğimiftar yaklaşıyor. Başka bir zaman diliminde itiraf etmem gerekiyor 😔
Bu iki mesele bağlantılıArkadaşlar çok yakında bir basın toplantısı ayarlayıp bu duruma açıklık getireceğim. Takipte kalın
Oyun beklemezdi, tabi ki kaçacaktım.Aaa hemen kaçmış@MEnes
Güzel bir hayal ancak gerçekleşmesi %-1000 oranında falan...Mesajları şimdi okudum...
İki taraf birden haklı, gerçekten inanılmaz bir döngünün içerisine girilmiş...
Burada yapılacak olan şey belli:
- @Tolstoyevski, Westworld'e başlıyor...
- @Dosi hanım, Dark'ta güncele geliyor...
- @Maskeli Fedai ve @MasacRE, Battlestar Galactica'yı tamamlıyor...
- Adaşım, ben, @Araf ve @bazinga ise The Wire'a başlıyor...
Aynen. Dark izlememGüzel bir hayal ancak gerçekleşmesi %-1000 oranında falan...
Yasak ElmaAnlaştık öyleyse, ben bu şarkıyı dinleyeceğim sen de Dark'i izleyeceksin hayırlı uğurlu olsun madem. Normalde düşünmem gerekirdi ama seni kıramadım işte...
İzleme zaten boşver, senlik dizi değil...Aynen. Dark izlemem
Yasak elmayı niye yiyeyim yahu zaten günahkarız bizi iyice cehennemlik ettiYasak ElmaYE yani
İlk satış mesajı kimden gelir diyordum, şaşırtmadı.
Bak bu konuda Hainli Fedai haklı işte, sizinle dizi izlenmez
İyi hallettin gerçekten de, belki melki dese de tamamdır bu iş geç de olsa izleyecek Dark'ıEn geç 31 Aralık 2020'de hayırlı olsun öyleyse, o da geç süre tabi ama söz ağızdan çıktı ve konu kapandı oldu bittiye getirdik hayırlı olsun.@MasacRE
BB ve BCS benlik dizilerİzleme zaten boşver, senlik dizi değil...(İyi gömdüm.)
Kütük dostum sırf bu @Sherlock'a inat diziyi bırakasım da var ama sarıyor BSG ne yapayım .ssBak bu konuda Hainli Fedai haklı işte, sizinle dizi izlenmezAma oluşturduğu görev tablosunda sadece BSG'yi tamamlamak düşüyordu bize kütük dostum, onu zaten yapacağız ondan tamam dedim ben de
Abartma bee kaplumbağa da değilimOnlar tavşandı, sen kaplumbağa ama bu masaldaki gibi beklemedi bu tavşanlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?