🕵️40.000'ler Kulübündeyim - (Dosi- Zeynep)🕵️

Yerliye yerli-yabancıya yabancı dizi kuralı daha adil olur zira hiçbir yerli diziyi izleyemiyorum biliyorsun

Huk.... hak.... Adalet...
Monoton hayat o. Farklılıklar iyidir. Şarkı yarışmalarında bile yabancı ve yerli müzik yarışmakta

Reactions: Tolstoyevski
Teklif yok ısrar var mottosuyla biz bu işi çözeriz sen rahat ol
Ama sen de Westworld'u hazır et yavaştan, torku yolları da açıldı artık ne de olsa bahanen kalmadı

Reactions: Dosi
Sarar sarar, sen 2. şansı ver diziye. Bir bakmışsın 2 sezonu bitirip yeni sezon için gün sayarken bulacaksın kendini
@bazinga 'nın yeni film etkinliğine de katılmayabilirim. Ara girdi ve Cidden soğumuşum birşeyler izlemeye. Kafam çok yoruldu bu ara:S

Monoton hayat o. Farklılıklar iyidir. Şarkı yarışmalarında bile yabancı ve yerli müzik yarışmakta

Hepsini geçtim... Şu avatarı kullanarak Dark'a resmen selam çakmış, göndermede bulunmuş, saygı göstermiş ve baş harfi Dark'ın D'si ile başlayıp tıpkı Dark gibi 4 harften oluşan kullanıcı adına sahip birinin Dark'ı Mikasa öfkesiyle her defasında reddetmesi...

ipucu: Tavuk mu yumurtadan çıkar, yumurta mı tavuktan?
Sezon 2...

@MasacRE @MEnes @Sherlock

Şuan mevzu o dizi de ondan sanada önereyim dedim
İki saatimi yerli diziye veremem. Yerli dizi izlesem de bölerek izliyorum. Yani boşuna yerli dizi önerme, zor izlemem, sıkılıyorum. Hele içinde entrika geçenler hiç sarmıyor. Benim tarzım değil.

Reactions: Dosi
Oha benim taşla beni vurdun

Ne şirin gözüküyor

Eskiden çok zaman bulurdum ama ben de son senelerde çok düştüm, senede 40-50 kitaptan 4-5 kitaba... Bunda İngilizce kasma olayının çok etkisi oldu tabi ama onun da ötesinde ''ne kadar yapılacak çok şey varsa, o kadar az şey yapılabiliyor'' stres ve karmaşası ortaya çıkıyor...

Dark yorumunu göremedim hiç, izlemedim deme sen de?
Final sezonuna giriliyor malum...

Reactions: Araf
İki saatimi yerli diziye veremem. Yerli dizi izlesem de bölerek izliyorum. Yani boşuna yerli dizi önerme, zor izlemem, sıkılıyorum. Hele içinde entrika geçenler hiç sarmıyor. Benim tarzım değil.
Tamam şaka ettik hemen ciddiye alma
'kendi iradem var' moduna girmenden korkuyorum

Bak kütükler kaç yoldan bana dizi izkettirmeye çalışıyorlar