🐍🎊 "serhatt" 100.000'ler KULÜBÜNDE! 🎊🐍

tebrikler nice mesajlara hediyem caner topçudan .seviyordunuz hatırladım kadarıyla.dönence dizisinde özgür rolüyle çok sevmiştim caner topçuyu. size bu videoyu hediye ediyorum tekrardan nice yıllara @serhatt

• Harika
Reactions: serhatt
tebrikler nice mesajlara hediyem caner topçudan .seviyordunuz hatırladım kadarıyla.dönence dizisinde özgür rolüyle çok sevmiştim caner topçuyu. size bu videoyu hediye ediyorum tekrardan nice yıllara @serhatt

Caner'i de severiz eli yüzü düzgün bir parlağımız. :A @xemrexxx

Teşekkür ederim, kutlama ve hediye için. :Z

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
aaaa sonunda biri daha 100 bin olmuş :X inş. sonu hogatha ve marul kafaya benzemez :A:A

neyse bu başarı için önce kendimi kutluyorum 25-30 bin mesajı bana cevap verirken yazmışsındır, sonra da sana tebriks :X :X

çöp gibi kara kuru biri olduğun için sana çöp adam hediye ediyorum :D :D

Son düzenleme:
  • Harika
Tebrikler nice yıllara @serhatt kardeşim :)
Teşekkürler. :Z
------

aaaa sonunda biri daha 100 bin olmuş :X inş. sonu hogatha ve marul kafaya benzemez :A:A

neyse bu başarı için önce kendimi kutluyorum 25-30 bin mesajı bana cevap verirken yazmışsındır, sonra da sana tebriks :X :X

çöp gibi kara kuru biri olduğun için sana çöp adam hediye ediyorum :D :D

Dikkat et senin sonun benzemesin, bana hiçbir şey olmaz. :A

Bende seninkinde kendimi kutlarım sende benim sayemde 40-50 bin yazmışsındır. :F

Fit denir ona, fitim ben çatla. :Z Çöp adam en sonunda Şükrü çıkacaksa ben okeyim muazzam bir hediye. :bhr:
------

Tebrik Ederim Hemşerim 👌
Çenene ve klavyene kuvvet 😚🧿
Teşekkürler canım darısı başına. :bhr:

Teşekkürler. :Z
------

Dikkat et senin sonun benzemesin, bana hiçbir şey olmaz. :A

Bende seninkinde kendimi kutlarım sende benim sayemde 40-50 bin yazmışsındır. :F

Fit denir ona, fitim ben çatla. :Z Çöp adam en sonunda Şükrü çıkacaksa ben okeyim muazzam bir hediye. :bhr:
------

Teşekkürler canım darısı başına. :bhr:

• Güldürdün
Tebrikler kardeşim. 100k mesaj. Muhtemelen silinenler de vardır. Muazzam bir şey. Çok tebrikler :D

Bunu izlersin :A

• Harika
@serhatt tebrikler canım maşallah 100.000 inanılmaz bir sayı :Z Daha nice mesajlara :bhr:

İşte hediyen :A

IMG_1689.jpeg

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Bully
Ayyy canımın içi teşekkür ediyorum Taro dışında olaaaaaay bir kadro ve olaaaaaay bir hediye. :bhr:

Benden bir buçuk sene önce üye olmuşsun ama 80K bile değilsin hadi tempo. :A
Bilişim işlerinde iyi olsam Taro’yu yok ederdim de olsun artık kalan 3’ünü seversin :A

4 koca yıl yoktum be insaf :A Ama evet hızlı bir şekilde 80k olmam gerekiyor :Z

• Güldürdün
Bilişim işlerinde iyi olsam Taro’yu yok ederdim de olsun artık kalan 3’ünü seversin :A

4 koca yıl yoktum be insaf :A Ama evet hızlı bir şekilde 80k olmam gerekiyor :Z
İyi olan arkadaşların vardır onlara pasla. :A Kalan 3'ü için diyecek söz yok. :bhr:

Aaaa kara 4 yıl bir daha gitmeye kalkma sakın... :(

• Harika
Reactions: Bully