Caner'i de severiz eli yüzü düzgün bir parlağımız. @xemrexxxtebrikler nice mesajlara hediyem caner topçudan .seviyordunuz hatırladım kadarıyla.dönence dizisinde özgür rolüyle çok sevmiştim caner topçuyu. size bu videoyu hediye ediyorum tekrardan nice yıllara @serhatt
Teşekkürler.Tebrikler nice yıllara @serhatt kardeşim
Dikkat et senin sonun benzemesin, bana hiçbir şey olmaz.aaaa sonunda biri daha 100 bin olmuş inş. sonu hogatha ve marul kafaya benzemez
neyse bu başarı için önce kendimi kutluyorum 25-30 bin mesajı bana cevap verirken yazmışsındır, sonra da sana tebriks
çöp gibi kara kuru biri olduğun için sana çöp adam hediye ediyorum
Teşekkürler canım darısı başına.Tebrik Ederim Hemşerim 👌
Çenene ve klavyene kuvvet 😚🧿
Teşekkürler.
------
Dikkat et senin sonun benzemesin, bana hiçbir şey olmaz.
Bende seninkinde kendimi kutlarım sende benim sayemde 40-50 bin yazmışsındır.
Fit denir ona, fitim ben çatla. Çöp adam en sonunda Şükrü çıkacaksa ben okeyim muazzam bir hediye.
------
Teşekkürler canım darısı başına.
Aynı benim asalet, bak da feyz al.
Aaaa birkaç dokunuş lazım sana bu asalet için mesela biraz dişlerini dökeyim birkaç yumrukla sonra git bu dişçiye yaptır sultan çenesiniAynı benim asalet, bak da feyz al.
Teşekkürler canım, zoru başardık.Tebrikler kardeşim. 100k mesaj. Muhtemelen silinenler de vardır. Muazzam bir şey. Çok tebrikler
Bunu izlersin
Ayol seni bekleyemem ben kırdım sabah gidiyorum.Aaaa birkaç dokunuş lazım sana bu asalet için mesela biraz dişlerini dökeyim birkaç yumrukla sonra git bu dişçiye yaptır sultan çenesini
Ayyy canımın içi teşekkür ediyorum Taro dışında olaaaaaay bir kadro ve olaaaaaay bir hediye.@serhatt tebrikler canım maşallah 100.000 inanılmaz bir sayı Daha nice mesajlara
İşte hediyen
Ekli dosyayı görüntüle 130330
Bilişim işlerinde iyi olsam Taro’yu yok ederdim de olsun artık kalan 3’ünü seversinAyyy canımın içi teşekkür ediyorum Taro dışında olaaaaaay bir kadro ve olaaaaaay bir hediye.
Benden bir buçuk sene önce üye olmuşsun ama 80K bile değilsin hadi tempo.
İyi olan arkadaşların vardır onlara pasla. Kalan 3'ü için diyecek söz yok.Bilişim işlerinde iyi olsam Taro’yu yok ederdim de olsun artık kalan 3’ünü seversin
4 koca yıl yoktum be insaf Ama evet hızlı bir şekilde 80k olmam gerekiyor
Çok mersi.Tebrikler nice 100 binlere