@Cervantes le henüz şantaj noktasına gelmedik.Genelde santaj yapılacak cinsten foto arıyorsun gizli çekilenler
@Cervantes le henüz şantaj noktasına gelmedik.Genelde santaj yapılacak cinsten foto arıyorsun gizli çekilenler
Teşekkür ederim Mesut Özil'in öz kardeşi , hediye şaşırtmadı.
Teşekkür ederim , hediyeler harika.
Tabi efsaneyi izlerken aklına ben geldim herhalde.Bu arada ne büyük tesadüf ki profiline o mesajı Harry Potter izlerken yazdım @Cervantes
Teşekkür ederim , daha nice senelere ve kulüplere peş peşe adım atmak dileğiyle.
Teşekkür ederim , iyi ki .Tebrik ederim @Cervantes . Nice senelere. İyiki foruma katılmışsın. 🤗
Teşekkür ederim iç mihrak .TebriksEkli dosyayı görüntüle 113735
------
Heyatım dış mihrağın sonu geldi her gün rezil oluyorEkli dosyayı görüntüle 113736
Teşekkür ederim , hem güzel sözlerin için , hem de bu mükemmel hediyeler için .@Cervantes VMYM sayesinde çok iyi bir çıkış yakaladın ve bunu devam ettiriyorsun, hep devam ettirmen dileğiyle iyi k bizimlesin, tebrikler.
Sen yarışırken @Dosi çekmiş bu fotomuzu, yanıma gelmiştin mavi açınca.
Teşekkürler .Ekli dosyayı görüntüle 113741
Tebrik ederim.Sen de artık bu kulübün yeni bir üyesisin.Başarıların daim olsun. 😆
Çene konusunda kimse seninle yarışamaz.Çenen düşmüş mü desem, düşürüp yerden aldın mı desem bilemedim.
Yeni kulübün hayırlı olsun, 1 senen kutlu olsun. Tebrikler Fatih.
Hediyem
Ekli dosyayı görüntüle 113801
Çeneme laf etme.Teşekkür ederim Mesut Özil'in öz kardeşi , hediye şaşırtmadı.@xdragxx
Teşekkür ederim , hediyeler harika.@Tolstoyevski
Tabi efsaneyi izlerken aklına ben geldim herhalde.@Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim , daha nice senelere ve kulüplere peş peşe adım atmak dileğiyle.@BARON男爵
Teşekkür ederim , iyi ki .@Mircan Saye
Teşekkür ederim iç mihrak .@xemrexxx
Teşekkür ederim , hem güzel sözlerin için , hem de bu mükemmel hediyeler için .@serhatt
Teşekkürler .@12.Adam
Çene konusunda kimse seninle yarışamaz.Teşekkür ederim @EmreCan.
Teşekkür ederim Mesut Özil'in öz kardeşi , hediye şaşırtmadı.@xdragxx
Teşekkür ederim , hediyeler harika.@Tolstoyevski
Tabi efsaneyi izlerken aklına ben geldim herhalde.@Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim , daha nice senelere ve kulüplere peş peşe adım atmak dileğiyle.@BARON男爵
Teşekkür ederim , iyi ki .@Mircan Saye
Teşekkür ederim iç mihrak .@xemrexxx
Teşekkür ederim , hem güzel sözlerin için , hem de bu mükemmel hediyeler için .@serhatt
Teşekkürler .@12.Adam
Çene konusunda kimse seninle yarışamaz.Teşekkür ederim @EmreCan.
Düşünmen yeterli , geç olsun güç olmasın .Geç oldu biliyorum ama yine de tebrik etmeden geçmek istemem.Umarım güzel yorumlarınla nice yıllar boyunca aramızda olursun.@Cervantes
Hediyelerini de ortak dizilerimizden vermek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 113929
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?