@Cervantes le henüz şantaj noktasına gelmedik.Genelde santaj yapılacak cinsten foto arıyorsun gizli çekilenler
@Cervantes le henüz şantaj noktasına gelmedik.Genelde santaj yapılacak cinsten foto arıyorsun gizli çekilenler
Teşekkür ederim Mesut Özil'in öz kardeşi , hediye şaşırtmadı. @xdragxx
Teşekkür ederim , hediyeler harika. @Tolstoyevski
Tabi efsaneyi izlerken aklına ben geldim herhalde. @Yakamoz-AsiBu arada ne büyük tesadüf ki profiline o mesajı Harry Potter izlerken yazdım @Cervantes
Teşekkür ederim , daha nice senelere ve kulüplere peş peşe adım atmak dileğiyle. @BARON男爵
Teşekkür ederim , iyi ki . @Mircan SayeTebrik ederim @Cervantes . Nice senelere. İyiki foruma katılmışsın. 🤗
Teşekkür ederim iç mihrak . @xemrexxxTebriksEkli dosyayı görüntüle 113735
------
Heyatım dış mihrağın sonu geldi her gün rezil oluyor Ekli dosyayı görüntüle 113736
Teşekkür ederim , hem güzel sözlerin için , hem de bu mükemmel hediyeler için . @serhatt@Cervantes VMYM sayesinde çok iyi bir çıkış yakaladın ve bunu devam ettiriyorsun, hep devam ettirmen dileğiyle iyi k bizimlesin, tebrikler.
Sen yarışırken @Dosi çekmiş bu fotomuzu, yanıma gelmiştin mavi açınca.
Teşekkürler . @12.AdamEkli dosyayı görüntüle 113741
Tebrik ederim.Sen de artık bu kulübün yeni bir üyesisin.Başarıların daim olsun. 😆
Çene konusunda kimse seninle yarışamaz. Teşekkür ederim @EmreCan.Çenen düşmüş mü desem, düşürüp yerden aldın mı desem bilemedim.
Yeni kulübün hayırlı olsun, 1 senen kutlu olsun. Tebrikler Fatih.
Hediyem
Ekli dosyayı görüntüle 113801
Çeneme laf etme. Rica ederim, ne demek.Teşekkür ederim Mesut Özil'in öz kardeşi , hediye şaşırtmadı. @xdragxx
Tabi efsaneyi izlerken aklına ben geldim herhalde. @Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim , daha nice senelere ve kulüplere peş peşe adım atmak dileğiyle. @BARON男爵
Teşekkür ederim , iyi ki . @Mircan Saye
Teşekkür ederim iç mihrak . @xemrexxx
Teşekkür ederim , hem güzel sözlerin için , hem de bu mükemmel hediyeler için . @serhatt
Teşekkürler . @12.Adam
Çene konusunda kimse seninle yarışamaz. Teşekkür ederim @EmreCan.
Teşekkür ederim Mesut Özil'in öz kardeşi , hediye şaşırtmadı. @xdragxx
Tabi efsaneyi izlerken aklına ben geldim herhalde. @Yakamoz-Asi
Teşekkür ederim , iyi ki . @Mircan Saye
Teşekkür ederim iç mihrak . @xemrexxx
Teşekkür ederim , hem güzel sözlerin için , hem de bu mükemmel hediyeler için . @serhatt
Teşekkürler . @12.Adam
Çene konusunda kimse seninle yarışamaz. Teşekkür ederim @EmreCan.
Düşünmen yeterli , geç olsun güç olmasın .Geç oldu biliyorum ama yine de tebrik etmeden geçmek istemem. Umarım güzel yorumlarınla nice yıllar boyunca aramızda olursun. @Cervantes
Hediyelerini de ortak dizilerimizden vermek istiyorum.
Ekli dosyayı görüntüle 113929