Bende çok şaşırdım, acaba çok sık turist gittiği için mi bu kadar büyüdü orası.@Harunnn60 İtaliyay nolmuş bir anda 135e ulaştı hastalık oranı. 😱
ABD+tüm Avrupa toplamından bile fazla şu an İtalyada. 😱
Bende çok şaşırdım, acaba çok sık turist gittiği için mi bu kadar büyüdü orası.@Harunnn60 İtaliyay nolmuş bir anda 135e ulaştı hastalık oranı. 😱
ABD+tüm Avrupa toplamından bile fazla şu an İtalyada. 😱
ABD'in 5 katı olması çok değişik. ABD'de büyük bir çinli topluluk var ve normal olarak Çine gitme ve gelme oranı aşırı yüksek. Eğer turist yüzünden olsa Fransa ve ispanya da öyle olurdu.Bende çok şaşırdım, acaba çok sık turist gittiği için mi bu kadar büyüdü orası.
@Harunnn60 Fransa 12, İspanya 2 kişi bulaşmış sadece. Şimdi baktımABD'in 5 katı olması çok değişik. ABD'de büyük bir çinli topluluk var ve normal olarak Çine gitme ve gelme oranı aşırı yüksek. Eğer turist yüzünden olsa Fransa ve ispanya da öyle olurdu.
ABD başta çok sıkı önlem aldı ama hatta merkez bina bile kurdular bunun için.ABD'in 5 katı olması çok değişik. ABD'de büyük bir çinli topluluk var ve normal olarak Çine gitme ve gelme oranı aşırı yüksek. Eğer turist yüzünden olsa Fransa ve ispanya da öyle olurdu.
Ama yine de ABD'nin sadece 35 kişide kalması ilginç.ABD başta çok sıkı önlem aldı ama hatta merkez bina bile kurdular bunun için.Çin'den gelen kimseyi kabul etmedi vs.,
Yani doğru diyorsun ABD'de Çinli nüfus fazla. Bu işler birazda şans işi. Mesela Hindistan da herkes büyük bir yayılım bekliyordu ama öyle olmadı.Ama yine de ABD'nin sadece 35 kişide kalması ilginç.Daha önceden gelmiş kişiler de olabilirdi.
Zaten İran gizliyordur kesin o.
İrana ne diyorsun.İtalya Japonya'yı geçerek 3. sıraya oturdu. 😱
Şu an 205 vaka var.
Bence böyle giderse İtalya da karantina alacak bazı şehirleri.İtalya Japonya'yı geçerek 3. sıraya oturdu. 😱
Şu an 205 vaka var.
Evet onu görmüştüm. Bi dr farklı milletlerdenmiş içindeki insanlar.Japonya 'ya yanaşan lüks bir gemi var Diamond Press diye o geminin yanaşmamasına izin vermiyor Japon' yada, geminin içinde 500 den fazla hasta var. @Ahmed
Gündemi sende iyi takip ediyorsun he.Evet onu görmüştüm. Bi dr farklı milletlerdenmiş içindeki insanlar.
İranda hiç Çine gitmeyenlerde bulunması ABD etkisini düşündürdü benim için. Bi de Qum gibi küçük bir şehirde bu olaylar yaşanıyor. Yani Tahran olsaydı neyse de, neden Qum'dan çıktı çok garip.İrana ne diyorsun.
Ay tabiiki, gündem benden sorulur.Gündemi sende iyi takip ediyorsun he.
Depremleri de yorumla, hem coğrafyan iyi, son durum ne analiz et.Ay tabiiki, gündem benden sorulur.
Dün bizde 22 kişide corona virus tesput edilmiş diye bir ses kaydı çığ gibi büyüdü. Herkes bunu paylaşıyordu ama sonra bakanlıktan yalanlama geldi. Çok korkmuştum.Depremleri de yorumla, hem coğrafyan iyi, son durum ne analiz et.
Suriye'ye yayılıyormuş bide.@Harunnn60 Bugün Irakda 1, Kuveytde 3 kişide virus tespit edilmiş. Hepsi dr İrandan gelen kişilerde imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?