Aynen, deprem zamanı da bakanlar çok iyi performans çıkarmıştı. Murat Kurum ve Süleyman Soylu'nun hakkını vermek gerekiyor.

Fahrettin Koca deprem zamanı da etkiliydi, bu dönemi saymıyorum bile. Adamın gözleri kan çanağı tutmuş, oradan oraya koşturuyor. Helal olsun demekten başka bir şey diyemiyorum. İnşallah şu süreci de güzel şekilde atlatırız.

Reactions: Forumdash
SON DAKİKA!

Türkiye'de toplam vaka sayısı 47 oldu, 29 yeni tanı koyuldu!

Geometrik bir şekilde katlanarak artmaya devam ettikçe içim daralıyor... Gidip biraz Netflix’te, Fifa’da stres olarak kafa dağıtayım yoksa sizin de içinizi iyice karartacağım...

Reactions: Yiğitt
bence de. sağlık bakanı başarılı gidiyor şuan. vaka sayılarını bekliyoruz.

Geometrik bir şekilde katlanarak artmaya devam ettikçe içim daralıyor... Gidip biraz Netflix’te, Fifa’da stres olarak kafa dağıtayım yoksa sizin de içinizi iyice karartacağım...
Ben de artık fazla bakmama kararı aldım, içim daralıyor çok fena. Bugün anksiyete belirtilerim başladı, enerjim düşük vaziyetteydi. Netflix'e girip hiç diğer yerlere bakmamak lazım sanırım sağlığımız için...

Reactions: Tolstoyevski
Türkiye'de bu denli artış olacağını sanmıyorum. Vakaların yurt dışı temaslı olması korkumu biraz azaltıyor, tabi diğer vatandaşlara yayılmadıysa... İlk vakanın ve çevresindekilerinin durumu nasıl acaba? Bir haftaya yaklaşıyor, iyileşme görülür umarım onlarda da.
https://twitter.com/x/status/1239655466772369408

Geçmiş olsun herkese. Şuanki durum çok vahim. Her geçen gün ciddi artış söz konusu. Yarın 100+ vakaya ulaşağınız kesin. @Harunnn60

Reactions: Harunnn60
Reactions: Yiğitt
SON DAKİKA!

Survivor'ın çekimlerinin yapıldığı Dominik'te virüse yakalananların sayısı 11'e çıktı!

SON BİLGİ!

Polonya'da 52 yeni koronavirüs vakası tespit edildi, 1 kişi daha hayatını kaybetti!