sayfalarda bakıyorum herkes 10-13-18 arasında takılmış kalmış.

Resmi bir açıklama gelmeli bu konuda.

Reactions: Harunnn60
SON DAKİKA!

Fed, Corona virüsü nedeniyle zarar gören ekonomiye takviye olması gerekçesiyle faizleri sıfırladığını ve 700 milyar dolarlık yardım paketi hazırladığını açıkladı. Trump, karardan memnun.

başta bunu yazmak zor mu..
Üç katına çıkmış oldu bir günde... Vakaların son durumu nedir acaba? Baksana 7 kişi birbiriyle bağlantılı tamamen. Şimdi bu yeni vakaların hangileri kimlerle iletişime geçmiş de onlara bulaşmış mıdır acaba?

Aynen @Harunnn60 tam da dediğimiz gibi 18 olmuş.
Yarına bizi geçersiniz heralde.
İlk çıkan hasta tüm çevresine bulaştırmış sanırım. Hastaya bağlı olarak 6 hasta çıkmış oldu. Yani bir kişi 6 kişiye bulaştırmış, 7 kişi böylece bir alan oluşturdu. Allah korusun karantinaya alınmasalardı şu an üç haneli rakamlardan bahsedebilirdik. @Harunnn60

Reactions: Harunnn60
Aynen @Harunnn60 tam da dediğimiz gibi 18 olmuş.
Yarına bizi geçersiniz heralde.
Hastalananların çevresinde ki insanları da takip ediyoruz demişlerdi. Önemli olan bu virüsü taşıyanları tespit etmek. Eğer tespit olursa yayılma hızı azalır

Reactions: Yiğitt
Hastalananların çevresinde ki insanları da takip ediyoruz demişlerdi. Önemli olan bu virüsü taşıyanları tespit etmek. Eğer tespit olursa yayılma hızı azalır
Şöyle bir sıkıntı var ki tespit edilememiş hasta/hastalar olabilir. O hastalar da şu an çevresinden çevresine yaymış olabilir, böyle bir risk de var maalesef... İlacı veya aşısı bulunmadan baş etmek çok çok zor.

O ilk hastaya da hakkımız helal değil. Gelmeseydin salgın patlak verdiğinde bu ülkeye. Otursaydın oturduğun yerde madem yerinde duramıyorsun. Sadece sen değil, sizin gibiler yüzünden tüm dünya dehşet içinde. Turizme lanet olsun! Başımıza ne gelecekse bunlar yüzünden gelecek.

Sen de benim içimi kararttın vallahi, her şey çok güzel olacak. İnan.

Reactions: Tolstoyevski
Sen de benim içimi kararttın vallahi, her şey çok güzel olacak. İnan.

İnanmak istiyorum ama bilmeyi ve görmeyi daha çok istiyorum. Umarım bu karanlık günleri gelecekte acı bir gülümsemeyle yâd edecek kadar az zararla atlatırız topyekün ve başımızdan temelli yok olur bu illet. Zaman zaman seneler sonra mesela 16 Mart 2025’te bu konuya göz atıp ne günler yaşamışız öyle diye şükrederiz ferahlamış olmaya. Artık şu kabustan bir an önce uyandığımız günleri görmek istiyorum...