Vaka sayısı 1M'yi görecek diye tırstım şuan😕15 MART İLE BERABER DÜNYADA SON DURUM!
168.834 Vaka
6492 Ölüm
76.598 İyileşme
Birkaç güne 200'ü geçecek gibi, Avrupa fena halde artışa geçti. Çin kurtardı, diğer ülkeler teyakkuzda. İtalya, Fransa, İspanya üçlüsü sıkıntıda şu an. ABD de öyle aslında...Vaka sayısı 1M'yi görecek diye tırstım şuan😕
Ben bu açıklamalardan hiç birşey anlamıyorum, çok karmaşık yazmıyormu? Eski vakaları katıyormu, yoksa hepsi yeni vakamı. Birşey anlamadım.
Toplam 12..Ben bu açıklamalardan hiç birşey anlamıyorum, çok karmaşık yazmıyormu? Eski vakaları katıyormu, yoksa hepsi yeni vakamı. Birşey anlamadım.
Tüm açıklamaların sonunda toplam say denilmeli.
Ben de 18 hesapladım ama teyitli rakamın 12 olduğu söyleniyor... Hala kafa karışıklığı var, Bakan ne açıklama yapmalı.İlk 5 vakamız aynı çevreden idi.
Dün 6. Vaka Umre dönüşlüydü.
İlk vakanın çevresinden +2
Avrupa +7
ABD +3
Toplam= 18
Diğer sayfada 18 i neye göre yazdın ..bende ona takıldım.Toplam 12..
Sınav sorusu gibi olmuş.İlk 5 vakamız aynı çevreden idi.
Dün 6. Vaka Umre dönüşlüydü.
İlk vakanın çevresinden +2
Avrupa +7
ABD +3
Toplam= 18
İlla kafa karışıklığı yaratacaklar.Sınav sorusu gibi olmuş.
Toplam vaka sayısı neden böyle karmaşık şekilde deniliyor anlamıyorum ben.Toplam 12..
Keşke net sayı söyleseydi bakan.Ben de 18 hesapladım ama teyitli rakamın 12 olduğu söyleniyor... Hala kafa karışıklığı var, Bakan ne açıklama yapmalı.
18 ise direkt 3 katına çıkmış. Tam da dediğimiz gibi patlak vermeye başladı.İlla kafa karışıklığı yaratacaklar.
Hesaplarıma göre 18 ediyor.Diğer sayfada 18 i neye göre yazdın ..bende ona takıldım.
Yandık desene🙄18 ise direkt 3 katına çıkmış. Tam da dediğimiz gibi patlak vermeye başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?