İTALYA'DAN ÜZÜCÜ HABER...
İtalya'da virüsün seyri değişti, vakaların artık daha genç yaşlarda görülmeye başlandığı belirtildi.
İtalya'da virüsün seyri değişti, vakaların artık daha genç yaşlarda görülmeye başlandığı belirtildi.
İTALYA'DAN ÜZÜCÜ HABER...
SON BİLGİ!
İtalya, SAVAŞ TRİAJ'a geçiyor... Bu kapsamda 80 yaş üzeri ve durumu kötü olanlar yoğun bakım ünitelerine alınmayacak, bırakılacak. (Bir süredir bunun uygulandığı söyleniyordu zaten, şimdi resmiyet kazandı.) @bazinga @Tolstoyevski @Forumdash @Harunnn60 @Ahmed @Dosi
Dünya'da ülkeler bilimsel çalışmalarını da sürdürüyor, 23 farklı ilaç üzerinde çalışılıyor. Bazılarında sona yaklaşıldığı söyleniyor, bazıları daha klinik aşamasında. Aşıda da sona gelindiği söyleniyor, ABD ve Almanya bu konuda yarışıyor bildiğim kadarıyla. On beş güne çözümü ortaya çıkacak gibi...İyice içim daralmaya başladı umudum giderek eriyor. Bu yaşananlar resmen sonun başlangıcı. Virüs mutasyon geçirip genç yaşlı demeden herkese etki etmeye başladığı an... Resmen kabus gibi üzerimize çöktü. Bildiğin kabus bu, tüm bu yaşananların rüya olduğunu fark etsek ne kabustu deriz ve şu an gerçek bir kabus ile yüz yüzeyiz.
genç yaşlarda görünmesi aslında şaşırtıcı değil, gençlerde ölüme yol açarsa ozaman sıkıntı olur. Bizim burada ilk etapta 40-60 arasında görüldüğünü yazmıştım, sonrasında daha büyük yaşlarda artış olmaya başlamıştı.İTALYA'DAN ÜZÜCÜ HABER...
Ben de dün kendisine geçmiş olsun demiştim hatta paylaşayım mı derken vazgeçtim.Arkadaşlar Iraz'a ulaştım. @Tzira
Kendisi iyiymiş. İtalya da okuyordu. Hala orada şuan. Tanırsınız zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 76354
@Yiğitt @Ahmed @mrt-06 @Forumdash @bazinga @cookies @Aserat @Tolstoyevski
Aman dikkat etsin kendine, Twitter'da takip ediyorum kendisini...Arkadaşlar Iraz'a ulaştım. @Tzira
Kendisi iyiymiş. İtalya da okuyordu. Hala orada şuan. Tanırsınız zaten.
Ekli dosyayı görüntüle 76354
@Yiğitt @Ahmed @mrt-06 @Forumdash @bazinga @cookies @Aserat @Tolstoyevski
Son dakika
Azerbaycanda bugün 4 kişide test pozitif çıkmış. Toplam vaka sayısı 23-e yükseldi.
@Harunnn60 @Tolstoyevski @bazinga @Yiğitt
Şaka gibi.İNSAN HAYRET EDİYOR...
Çin, yurt dışındaki Çinlilere 'bir ay sonra Avrupa ve ABD’de enfeksiyonlu sayısı 100 bin’i geçecek tıbbi sistem tamamen felç olacak' gerekçesiyle derhal ülkeye dönün çağrısında bulundu...
@Tolstoyevski @bazinga @Forumdash @Harunnn60 @Dosi @Ahmed
Geçen de vardi. TRT BELGESEL de perşembe günü yayınlayacak.TLC'de şu an virüs ile ilgili bir belgesel var izlemek isteyenler kaçırmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?