SON DAKİKA!

İran, Kum kentindeki tüm camii, türbe, ibadethane ve dini toplanma alanlarını kapattı.

Günaydın.

Dakika dakika nereden alıyorsun bu haberleri?
Bizide listede güncellemişler mi diye bakayım derken gördüm
Hem vaka hem oranıyla 2ye katlamiş 3.tura geçiyor.

Reactions: kerem
İtalya'da durumu ağır olanlara bakılmıyormuş, kimi kurtarabiliriz ona bakıyorlarmış. Cihazları makineleri kim kurtarılması şansı daha yüksekse onun için kullanıyorlarmış.

Twitter'da geniş bir kaynak kitlem var, birkaç yerden teyit edip öyle paylaşıyorum burada. Haber sitelerinden de sürekli bilgi alıyorum.
Bazıları da hala kendilerine moderatör diyebiliyor. Fark-ı sen.

Bizide listede güncellemişler mi diye bakayım derken gördüm
Hem vaka hem oranıyla 2ye katlamiş 3.tura geçiyor.
O yüzden bizde tutuştuk zaten. 3500'e ulaştı burada.

İtalya'da durumu ağır olanlara bakılmıyormuş, kimi kurtarabiliriz ona bakıyorlarmış. Cihazları makineleri kim kurtarılması şansı daha yüksekse onun için kullanıyorlarmış.
Tüm yoğun bakımlar dolu haldeymiş, hastane koridorları tamamen yoğun bakım ünitelerine dönüşmüş. Dediğin gibi gençlere daha öncelik veriliyormuş, durumları kötü olanlar bırakılıyormuş... İtalya hükümeti bu şekilde daha fazla sürdüremez gibi, 10-15 güne çözülür sorun ama hükümet o zamana kadar ayakta kalamaz, kalsa bile bundan sonrasını düzeltemez.

SON DAKİKA!

Fransa'da koronavirüs nedeniyle ölü sayısı 12 artışla 79'dan 91'e, vaka sayısı 3679'dan 4490'a yükseldi!

Reactions: Forumdash
İran toplu mezarlar açmışlar ve bu mezarları yabancı medya havadan görüntülemiş, çok korkunç.

ÇOK KORKUNÇ! Böyle haberleri gördükçe içim bunalıyor. Bu başa gelen felaket kesinlikle 21.yy’in en korkunç felaketi ve bizlerin de başına gelip gelemeyeceğini bilemiyoruz. Ne demek çok ağır olanlara bakmıyorlar? Gerçekten çok korkunç.

Dün şu videoyu gördüğümde de ürkülmüştüm. Resmen 2.Dünya Savaşı atmosferi bu. Toplu mezarlar filan da işin içine giriyorlarsa bildiğin o korkunç 2.Dünya Savaşı resmen.

Reactions: cookies and Ahmed
İtalya'dan gelen videolar çok etkileyici gerçekten. Ortam korkunç olsa da İtalyanların hayat dolu bir şekilde şarkılar söylemeleri de çok hoş doğrusu.

Reactions: Tolstoyevski
Sizde durum iyi yaa 8 ölüm varmiş 4K vakaya karşi.
Hükümet flaş kararlar aldığından beri durum iyiye gidiyor. Okullar da tatil edildi zaten, sıcak havayı bekliyoruz sadece.

Ama bugün markete uğradım reyonlar bomboştu mesela. En çok ekonomi zarar görecek bundan.

Reactions: Forumdash