Son Dakika

Azerbaycanda İtalya ve İrandan dönen daha 4 azerbaycanlıda virüs ortaya çıkması ile toplam vaka sayısı 19-a yükseldi.

Sağlık bakanı Almanya'da Bayern, Niedersachsen, Nordrhein-Westfalen, Berlin, Hamburg ve Bremen eyaletlerindeki büyün üniversiteler 18 Nisan'a kadar kapanmıştır açıklaması geldi. Gerekmediği sürece evden çıkılmaması gerektiğinin de altını çizdi.

Şahsen kendi adıma çok üzüldüm, okul rutinine o kadar alışmıştım ki bu son gelişme gerçekten koymadı değil. Bu virüs hijyeni sağlamakla aşılabilir bir etken iken üniversitelerin kapatılma saçmalığı gereksinimine neden girildi anlamıyorum.

Bu ünlülerin de hepsi virüse yakalandı galiba, sadece ünülüleri tutuyorsa demek ki? Kim unutulduysa reklamını yapsın böylece. Bundan iyi reklam mı olur?

Bir de başka bir ülkeden dönen herkeste virüs bulunuyor. Ülkenin kendinde o kadar virüs yok ama kendi ülkende değilsen virüse yakalanmak ihtimalin 99 % falan galiba.

Nereye bakıyorum şu ülkeden dönende virüs bulundu yazıyor.

İspanya’da corona yüzünden OHAL ilan edildi

İspanyol yetkililer ülke çapında 4.209 corona virüsü vakası görüldüğünü duyururken, ölüm sayısının da 120 olduğunu açıkladı.

SON DAKİKA!

Brezilya devlet başkanı Bolsonaro’ya yapılan ilk testte Corona virüsü tespit edildi. Geçtiğimiz hafta Trump ile görüşmüştü.

İtalya Genelkurmay Başkanı Salvatore Farina'da COVID-19 tespit edildi. Yapılan testlerin sonucunda pozitif sonuç çıkan (COVID-19 olduğu tespit edilen) komutanın kendisini karantinaya aldığı belirtiliyor

TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı: "Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değildir." (NTV)

Üzerimize çok geldiler ve bu yüzden acısını Beşiktaş’tan çıkararak bu stres ve gerilim dolu günlerde biraz olsun deşarj olacağız. Eyvallah. Pazar günü görüşülecek.

Ama tam bir rezalet karar. Bütün ligler ertelennişken burada neden ertelenmedi? Hadi futbolcuların, saha görevlililerinin sağlığını umursamıyorlar; ya bizim sağlığımız? Maçın seyircili oynanması ile seyircisiz oynanması arasında hiçbir fark yok çünkü o kalabalık yine kalabalıklar halinde kafelerde, kahvelerde maç izlemek zorunda kalacak şifreli olduğu için. Türkiye’nin dört bir yanında insanlar Pazar akşamı toplanıp maç izleyecek kalabalıkta. Birisinde virüs varsa o katlanarak bulaşacak herkese. Bu yüzden ligin tatil edilmesi gerekirdi.

Ancak yine de madem öyle dediğim gibi sırf Galatasaray düşmanlığı için ülke yangın yeriyken “dewamke” diyorlarsa (şu kelimeyi aslında sevmiyorum ama şu an olağanüstü haldeyiz, her şey mübah) Galatasaray bunlara unutulmaz bir ders vermezse ben ona gerçekten çok üzülürüm.

Reactions: Harunnn60
[
İspanya’da corona yüzünden OHAL ilan edildi

İspanyol yetkililer ülke çapında 4.209 corona virüsü vakası görüldüğünü duyururken, ölüm sayısının da 120 olduğunu açıkladı.
Nihayet. Diğer ülkelerin İspanya’yla da uçuşları iptal etmesi şart oldu. Birkaç gün sonra onlar da 10.000’i geçecek.

Beyaz Saray acil duruma geçti.

ABD başkanı Donald Trump, TR saati ile 22:00'da açıklama yapacak.

SON DAKİKA!

3 vaka daha görüldü, bu üç vaka da aynı aileden... Toplam vaka sayısı 5'e yükseldi!

Türkiye'de hastanelere ziyaretçiler mesai saati zamanlarında giriş yapmayacak.

SON DAKİKA!

Sağlık Bakanı Koca: ALO 184'ü Koronavirüs için danışma hattına çevirdik. En geç pazar gününe kadar aktif olacak!

SON DAKİKA!

3 vaka daha görüldü, bu üç vaka da aynı aileden... Toplam vaka sayısı 5'e yükseldi!

Ve halen hangi şehirde olduğu açıklanmıyor. İstanbul deniliyor gerçi ama net Bir şey yok. Sızmamış olması da ilginç.

Reactions: Yiğitt