hiç videoda düşmüyor italya dan. çin de bir sürü vardıSon Dakika
İtalyada son 24 saatde daha 168 kişi öldü ve ölü sayısı 631-e yükseldi.
977 yeni vaka ile toplam vaka sayı ise 10150-e ulaştı.
@Tolstoyevski @Harunnn60
hiç videoda düşmüyor italya dan. çin de bir sürü vardıSon Dakika
@Tolstoyevski @Harunnn60
Son dakika haberler: Corona virüsü KKTC'ye sıçradı! 30 turist karantinaya alındı
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Sağlık Bakanı Ali Pilli, Almanya’dan ülkeye gelen 65 yaşındaki bir turiste corona virüsü (koronavirüs) tespit edildiğini...www.hurriyet.com.tr
KKTC olayı Almanya’dan gelen ihtiyar bir turist yüzünden olmuş. Turist turist turist! Gerçekten bu salgından sonra bu kelimeden nefret eder hale geldim. Turist = Terörist olma yolunda ilerliyor. Terörist kelimesinin esas anlamı Terror-ist yani “korku salan, etrafa korku saçan ve ölümlere neden olan” anlamına geliyor, e turistler de tüm dünyada bunlara neden olduğuna göre.
Yapılması gereken şudur, kim olursa olsun nereden gelirse gelsin 2 hafta boyunca zorunlu karantina olmalı
https://twitter.com/x/status/1237309730827231237
Benim baktığım sitede %3.6 olarak gözüküyor dünya geneli için güncel oran.
Son Dakika
@Tolstoyevski @Harunnn60
Okulların tatil olması gündemde. Tatil olması gerekli bence, hatta Nisan tatili erkene çekilebilir.
Okulların en azından dezenfekte edilmesi, temizlenmesi gerekli.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bakanlığın Bilkent Yerleşkesi’nde saat 00.30'da basın açıklaması yapacak.Virüsün vurduğu ülkelere fondan para yardımı olacakmış..
Yarına ülkemizde biranda çıkarsa virüs şaşırmayalım.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bakanlığın Bilkent Yerleşkesi’nde saat 00.30'da basın açıklaması yapacak.
Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca bakanlığın Bilkent Yerleşkesi’nde saat 00.30'da basın açıklaması yapacak.
Verirler canlı yayın, HaberTürke filan bakarsın sonuçta İBB başkanı açıklama yapmayacakUmarım vaka yoktur, okul tatili ile ilgilidir diyeceğim ama öyle olsa onu MEB yapar... Off offfHangi kanalda bütün haber kanalları canlı verir mi?
bende irlandada korunmaya çalışıyorum @TolstoyevskiBu arada vaka resmileşmişse iddaa oranlarını yazıyorum:
Yurt dışından gelen yabancı bir turist: 1.70
Yurt dışından gelen Türk: 2.00
Yurt dışıyla alakası olmayan birisi: 3.80
Nefesler tutuldu en son 23 Haziran günü tv karşısında bu kadar stresliydim fakat şu an her türlü üzücü ve strese neden olacak bir haber bekleniyor ve stresim giderek yükseliyor
Hatay valisi açıklama yapıyormuş birde jsjsjsjsNefesler tutuldu en son 23 Haziran günü tv karşısında bu kadar stresliydim fakat şu an her türlü üzücü ve strese neden olacak bir haber bekleniyor ve stresim giderek yükseliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?