Taburcu oldu.İngiltere ne ara o kadar arttı yaa.😱 Boris'e ne oldu bu arada?
Hala vaka sayıları ve ölüm oranlarında yüksekler. Çok geç başladılar önlemlere.
ABD'de 100 bini görecek bu gidişle.
Taburcu oldu.İngiltere ne ara o kadar arttı yaa.😱 Boris'e ne oldu bu arada?
Taburcu oldu.
Hala vaka sayıları ve ölüm oranlarında yüksekler. Çok geç başladılar önlemlere.
ABD'de 100 bini görecek bu gidişle.
Bence içten içe seviniyorlardır ölselerde bize yük olmasalar diye.ABD'de kimsenin umrumda değil ki? Gelen görüntüleri görmüyor musun? İngilterede aynı. Adamlar 70 yaş üstü yaşasa ne olur modunda bence
Bence içten içe seviniyorlardır ölselerde bize yük olmasalar diye.
hasta garantili hastaneler!Malesef bende öyle düşünüyorum. Bir ara demiştim ben SGK'nın yükünü hafifletmek için özellikle yapılan bir virüs bu diye
İsveç çok kötü gidiyor. Komşuları neredeyse az sayı ile atlatırken bu ülke durup düşünüp ben ne yapıyorum demeli. Kesinlikle bunlar yaşlıları başından atmaya çalışıyor ben iyice emin oldu. Sığınmacı krizinde de bunlar baya göçmen aldı zaten kesin işe yaramazlar ile değiştirecekler. @Tolstoyevski @sokak sanati
Herhalde onlar İngiltere'nin başta yapmak istediği taktiği uyguluyorlar sürü bağışıklığı tarzı.Çok kötü değil ama komşuları iyiyken kendilerini üst sırada olması üzücü bence.Baltık ülkelerinde sadece İsveç listede var. Diğer ülkelerin hiç biri yok. Yeterli tedbirler alınmıyor sanırım.
Herhalde onlar İngiltere'nin başta yapmak istediği taktiği uyguluyorlar sürü bağışıklığı tarzı.Çok kötü değil ama komşuları iyiyken kendilerini üst sırada olması üzücü bence.
İngiltere iyi ki vazgeçti bence yoksa ABD'yi bile geçerdi bunlar.
Rusya'da her gün 10 bin vaka açıklanıyor buna ne diyorsun? Rus Rublesi de iyice dibi gördü petrol fiyatları yüzünden. Bunlar ölümler çoğalsa bile saklar zaten.
Güzel fikir aslında bak vaka sayımız yüksek ama ölüm sayımız az. Sağlık sistemimiz süper anlayışı.Bu olay ile Dünyanın hakimi kimin olduğu belli oldu. Ne Rusya ne ABD. Yeni devirde NET Çin ön plana çıkacak. Çin'lilerden çekeceğimiz var.
Çok takip etmiyorum ülke ülke ama Orduda patlak verdi diye duydum ben Rusya'da. Yoksa anufus yoğunluğu çok değil ülkenin. Yayla gibi ülke bu kadar yayılması normal değil.
Birde Rusya belki ilk başta rakamları düşürdü şimdi yükseltiyor. ABD patlak verince orada bile rekabete girmek istemiş olabilir
Güzel fikir aslında bak vaka sayımız yüksek ama ölüm sayımız az. Sağlık sistemimiz süper anlayışı.
Bütün herkes üretimi Çine kaydırıyordu inş bundan sonra başka ülkelere ağırlık verirler. Sen yine Samsung alacan bu gidişle. Çinli mallara yanaşmazsın bir kez gıcık olunca.
Sokağa çıkanları dövüyordu Hindistan aklıma bu geldi. Çok ilginç az kayıp vermeleri.Bizde Rusya yolundayız o zaman. Aynısı bizde de var
Hindistan çok şaşırtıyor.
Sokağa çıkanları dövüyordu Hindistan aklıma bu geldi. Çok ilginç az kayıp vermeleri.
Brezilya felaket gidiyor. Başkanı bu virüs bize koymaz filan diyor yani tanıdık ifadeler.