Halamlar amerikada yaşıyor oralar çok fenaymış evet @mrt-06 @Forumdash @Bully @xemrexxx @kerem @sokak sanati @serhattSON DAKİKA!
ABD'de koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 4.931 artarak 30.990'a yükseldi.
Halamlar amerikada yaşıyor oralar çok fenaymış evet @mrt-06 @Forumdash @Bully @xemrexxx @kerem @sokak sanati @serhattSON DAKİKA!
ABD'de koronavirüs nedeniyle ölenlerin sayısı son 24 saatte 4.931 artarak 30.990'a yükseldi.
Tanrı onları korur.Ben de bu haberin kaynağını araştırıyorum ama bulamadım, eğer gerçekse korkunç. Bir günde 4900 kişi! Dünya savaşında bile bu korkunç bir sayı iken...
@bazinga @DarkLegenD @Forumdash
Bu paylaşımlar bizdeki gibi bakanlık veya hükümet tarafından paylaşılan rakamlar. Reuters ve AA da bu bilgiyi geçti az önce.Ben de bu haberin kaynağını araştırıyorum ama bulamadım, eğer gerçekse korkunç. Bir günde 4900 kişi! Dünya savaşında bile bu korkunç bir sayı iken...
@bazinga @DarkLegenD @Forumdash
Allah yardımcıları olsunHalamlar amerikada yaşıyor oralar çok fenaymış evet @mrt-06 @Forumdash @Bully @xemrexxx @kerem @sokak sanati @serhatt
Maşallah. 17 bin nedir. İtalya'da, İspanya'da 5-6 bine çok diyorduk zamanında...FRANSA'DA SON DURUM!
Fransa son 24 saat içinde 17,164 yeni koronavirüs vakası bildirerek toplamda 165,027 vakayı doğruladı. (108,847 vaka hastanede, 56,180 vaka huzurevlerinde)
Kuzenim Parisde yaşıyor. Evlerinin sığınağında yaşar hale gelmişler.Maşallah. 17 bin nedir. İtalya'da, İspanya'da 5-6 bine çok diyorduk zamanında...
Belkide 2 sıfırı unutmuşturlar bir daha baksınlar.Son Dakika
Wuhanda yeniden sayımda 1290 kişinin virüs döneminde öldüğü ama sayılmadığını açıkladı. Ve bir anda 1290 yeni ölüm sayı eklenerek Çindeki toplam ölü 4.632-e yükseldi.