Qara mizahdı.
Her şeyi avantaja çevirmeye çalışırıq.
Herkes can derdinde biz xeyrimize işlemeye.
Ay bugün 28-də, elmlərdə, neftçilərdə heçharda tapmadım. Hələ elmlərdə məni görmətən bir əczaçı digərinə deyirdi ki, spritləri depoya apar diyərsənki yoxdu.

Bu qədəri də yox da ta.

Reactions: S.G.A.T.

Çok abartılı bir iddia bu. Evet, maalesef ölümler gerçekleşti ancak beklenen sayının oldukça altında bu sayı. Üstelik iyileşenler de mevcut. Sosyal medyada çok fazla yalan yanlış video, veri mevcut. Özellikle Twitter’da. Ölen insan sayısını yarıştırmak gibi olmasın ama geçtiğimiz yıllarda ortaya çıkmış Kuş Gribi/Domuz Gribi gibi hastalıkların yanında bahsettiğin boyutlarda değil bu virüs.

Şu sitede açık ve anlaşılır infografilerle anlatılmış. Bakmanızı öneririm:

https://www.drozdogan.com/coronavirus-son-dakika-haberleri-durum-koronavirus/

Reactions: Tolstoyevski
İçiniz biraz rahatlayacaksa eğer şöyle bir olay da var yani @Tolstoyevski @Harunnn60 @Ahmed

belki bizde görülmeme sebebini yada avrupadaki sayıların azliğini açıklıyor olabilir. Neden İran'da birden arttığını da 😕

Bir yerde okumuştum vürüsün yunanlılar ve türklere bulaşması daha mı zormuş yada ölüm oranı daha mı azmış ne öyle bir şeydi.
iyi bari yırttık.

Reactions: Forumdash
Makedonya, Yunanistan ve Pakistan ilk bulaşma vakaları gerçekleşti.

İtaliyada son 1 günde bulaşma 200'den 380'lere yükseldi. Noluyor lan bu ülkeye? Avrupada neden italya anlamış değilim. Hırvatistan ve İsviçreden sonra Yunanistanda da İtalyadan gelmiş kişide bulaşma ortaya çıktı. Avrupadaki sınırlar açık politikasl başlarına bela olacak.

Avrupa'nın en turistik ülkesi. Gerçi çoğunluğu fazla turistik olmayan yerlerinde galiba.

Bizde Orta Asya'dan gelmiş bi milletiz genlerimiz Asya'dan.

Reactions: Forumdash
Latin Amerika iyi kapamış kendini...Afrikanın içine girmemesi ümidiyle;denizden uzaklaştıkça Afrikadaki imkanları düşündüğümde..Soykırım gibi birşey olabilir orada.

Bugün Manisada da bir şüpheli vaka oldu;Celal Bayar Hastanesinden yapılan açıklamada Çin-Japon rehberin gösterdiği belirtiler sonucunda yapılan testte ilgili virüse rastlanmadığı açıklandı. @Harunnn60 @Silinmiş Üye @dreamy

Reactions: dreamy and cookies
Avrupa'nın en turistik ülkesi. Gerçi çoğunluğu fazla turistik olmayan yerlerinde galiba.
Genellikle ülkenin kuzeyinde yayılmış. Şu turist olayını geçen @Harunnn60 da diyordu ama o pek gerçekçi değil. İtaliyadan daha fazla turist alan Fransa ve İspanyada toplam 29 vaka varken İtaliyada 400'e ulaşmış durumda. Çok değişik. Hem ilk yayılma yeri olan çinlilerin daha çok yaşadığı gitdiği yerlerde bile bu oranlar çok düşük.ı İtalyada aynı İran gibi. Orada da turistik olmayan biryerden çıktı ve patladı.
Ben bu virüsun tamamen Çinden çıktığını düşünmüyorum. Çünkü dediğim gibi o zaman en büyük vakalar onların çok gitdiği yerlerde olurdu.