7-8 dakika mı? 🙀Teknik olarak hepimiz hiçlikte yaşıyoruz aslında ama neyse o başka bir konunun konusuydu
Bizim burada da Getir çöktü. Zaten açık olsa da felaket bir talep olacağı için sağlıklı olmaz hem çalışanlara hem bekleyenlere. Normalde 7-8 dakikada siparişi teslim ediyorlar bu arada, @bazinga ya duyurulur
Bu ne. 😱Değil son 1 ay, 2020 senesinde bu kadar fazla kalabalık hiç bir araya gelmiş miydi? İçlerinde bir tanesi taşıyıcı ise, ki çok büyük ihtimal, bu demektir ki en az yarısına bulaşır. O yarısı bir o kadar kişiye bulaştırır derken... Ve bunu 30 şehrin geneline yayarsak... Zaten şu an hali hazırda taşıyıcı ve hasta olanları da eklersek... 15 gün sonra sonuç?
Video başindaki yeşilliyii şimdi gördümÇoğunda maske bile yok yav.
7-8 dakika mı? 🙀
Sen İngiltere'de mi yaşıyorsun? Bu nasıl bir lüks?Evet hatta siparişi verdikten sonra daha üstümü giyinmeye fırsat kalmadan zil çalıyor çoğu zaman, sizin orada hiç mi yok? 😱
Maalesef o tip hiçbir servis yok, ben 2-3 saatte getirseler de razıydım bu kadar hızlı olduklarından habersizdim.Evet hatta siparişi verdikten sonra daha üstümü giyinmeye fırsat kalmadan zil çalıyor çoğu zaman, sizin orada hiç mi yok? 😱
Teknik olarak hepimiz hiçlikte yaşıyoruz aslında ama neyse o başka bir konunun konusuydu
Bizim burada da Getir çöktü. Zaten açık olsa da felaket bir talep olacağı için sağlıklı olmaz hem çalışanlara hem bekleyenlere. Normalde 7-8 dakikada siparişi teslim ediyorlar bu arada, @bazinga ya duyurulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?