🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Millet kafayı yemiş.
Bana WP'den gelen görüntüler facia. Kavga falan ediliyor market önünde.

Ve bu gece itibariyle salgın en az 4-5 daha uzar.. Görev tamam.

7-8 dakika mı? 🙀

Reactions: Tolstoyevski
Şu anda yemin edebilirim ki ekmeğin fiyatını 10 TL yapsalar sonuna kadar desteklerim. Bırak kimse almasın da herkes evine dağılsın. 2 gün ekmek yemeyip ölen görmedim.

İdam ile koronayı etkisiz hale getiren Kim Jong'a da burdan sevgiler.
Adam akıllı abi. Yüzlerce insanı öldürmedi 2 kişiyi öldürdü.

İyilik yapacağım diyerek uzun vadede daha çok kişiyi öldürürsen iyi olmuyorsun...

Bu ne. 😱

Yarın dünya medyası bu olayla sallanacak.

Zaten yayacakları kadar yaydılar. Şimdi eve dönseler kaç yazar?

Bunu neden önce sindire-sindire söylemiyorlardı? Keşke heryer kapansaydı da öyle açıklasalardı.

Valla ben Azerbaycandan beklemezdim ama resmen halk SMS boşluk kimlik numarası ile dışarı çıkıyor. Süreç daha iyi yönetiliyor en azından.

Ben Nisanın 2. Haftası Türkiyede salgın biter derken herşey daha kötüye gidiyor...

Reactions: sokak sanati

Aynen Getir baya hızlı diğerlerine göre, ben de sipariş verdikten sonra maksimum 15 dakika falan beklemişimdir bugüne kadar.
Müthiş hizmet.

Survivor'u seven millet Survivor'a hiç hazır değilmiş. Gerçi Survivor'da sudan başka hiçbir şey yok adada.

Galiba yarın vaka sayısı açıklanınca "kuyrukta bir-birlerini öldürenler" sayısı da açıklanacak. Dışarı çıkmayı boş verin insanlar toplu kavgaya giriyor resmen. Bu nasıl bir şey anlamadım.

Reactions: Forumdash