🇹🇷 Koronavirüs (COVID-19) - Türkiye'den Son Gelişmeler | Genel Yorum Konusu ☣️ | #MaskeTak 😷 / #AşıOl 💉

Bir iş doğru yapılsa şaşardık.. 2-3 saat kala detaysız açıklamayla olanlar ortada. 12 Nisan'ı işaret ediyorlar ama böyle giderse iki ayda bile düzelmeyecek.

Reactions: Emre Ozansoy
Şimdi Fırın açık...Peki ben sokağa çıkamayan gruptaysam ekmeği mi kim alacak mesela?

Öyleyse sorun yok.
Ama çıkabilenler listesinde kendimi bulamadım.
Milletvekilleri, kargocular falan alabilecek herhalde buralardan.
Eve gelebilirmiş haberciler öyle yorumluyor
Olmazsa online sipariş verirsin
Getşr, bana bi gibi uygulamalar coğaldı

Şaka maka olay geçrekten ciddi ve gülüp eğlenilecek bir yanı yok. Gerçekten çok büyük bir felaket bu! İtalya’nın ülke geneli o meşhur virüs dolaşımının bir benzerini son bir saatte yaşadık. Bugün ayın 10’u ve 25’ine kadar çok ama çok korkunç sayılar görebiliriz, ki Nisan’ın sonuna geldiğimizde açıklanan günlük ölüm sayısı dört haneyi bulabilir azaltılmış haliyle bile. Bu işin şakası yok, biz sokağa çıkma yasağı ilan edin diye yalvarırken bunu kastetmemiştik. Son 1 ayın en kötü günü bugün akşam saatleri oldu ve endişem yine tavan yaptı günlerdir ne güzel relax moddayken.. @The_Erinch

Merkezi bi yerdeysen bulunuyorlar da migros yada carrefourdan da sipariş verebilirsin
Hatta ŞOK bile böyle hizmet sunmaya başladi geçenlerde
Darisi A101 ve BİM'e
Burada hiçbiri yok. Carrefour ama online sipariş desteklemiyor. Tek Şok var ama onlar da gerçekten iletiyorlar mı bilmiyorum hiç denemedim.
Yorumlarda iptal ediyorlar göndermiyorlar falan demişler.

Reactions: Forumdash