Onları yapsam ne olacak aynı havayı soluyoruzAllah korur yaa aslında nasip kısmet tabi onlem almak lazım mesela elini yüzüne hic surme felan oyle dezenfekte et okul wcsini kullanma maskeni indirme
Onları yapsam ne olacak aynı havayı soluyoruzAllah korur yaa aslında nasip kısmet tabi onlem almak lazım mesela elini yüzüne hic surme felan oyle dezenfekte et okul wcsini kullanma maskeni indirme
Ben 2 3 hafta önce istemeden çiğnedim tedbirleri ama istemeden yengeme gitmiştik kadin sarıldı öptü felanOnları yapsam ne olacak aynı havayı soluyoruzbi de maskelerini çıkaranlar oluyormuş sarılanlar falan oluyormuşhocalar dedi hatta geçen sene hocalar korona kaptı öğrenciler falan
Ben de kuzenime gittim de sarılıyoruz ama çok dışarı çıkmıyor onlarBen 2 3 hafta önce istemeden çiğnedim tedbirleri ama istemeden yengeme gitmiştik kadin sarıldı öptü felanSonra bende pişman oldum ama çok şükür bişi olmadi.
Biz sarilmiyoruz ama yan yana aynı hava 12 gün yatili kaldim ne kadar güzeldiBen de kuzenime gittim de sarılıyoruz ama çok dışarı çıkmıyor onlar
Zaten öyle değil miydi?Sinemalar 1 Nisana atılmış... Bu gidişle bu yılda sinema olmayacak.....
1 Marttı.Zaten öyle değil miydi?31 Mart'a kadar kapalıydı diye biliyorum...
Hiç umudum yoksa demek öyle kalmış aklımda.1 Marttı.
Özledim Ozancım... Her Haftasonu giderim..Bazen 2 filme gittiğim bile olurdu...Ahhh Ahhh...Hiç umudum yoksa demek öyle kalmış aklımda.
Zaten gelse bile uzun süre eski filmleri yayınlayacaklardır uluslararası olarak da sinema gösterimindeki film sayısı çok az olduğu için. Sonbaharda anca normale döner gibi sinemalar, o da zorlu bir mutasyon falan çıkmazsa tabii.
Ben en son 2020 ocak ayında Türkler Geliyor filmine gittim ondan sonrası yokÖzledim Ozancım... Her Haftasonu giderim..Bazen 2 filme gittiğim bile olurdu...Ahhh Ahhh...
İstanbul'u yüksek riskli gösteriyor yani bir süre daha devam.Cumartesi günleri dışarı çıkabiliyormuşuz sonunda sanırsam, hayırlı olsun.
Pazar devam ama cumartesi herkese serbest diye anladım ben.İstanbul'u yüksek riskli gösteriyor yani bir süre daha devam.
Aynen cumartesi serbest, pazar yasak artık.Cumartesi günleri dışarı çıkabiliyormuşuz sonunda sanırsam, hayırlı olsun.
Ha ben önceki mesaja bakarak konuştum ve orada da hafta sonu kısıtlaması devam edecek diyor. Demek arada başka şeyler de açıklanmış tamam.Pazar devam ama cumartesi herkese serbest diye anladım ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?